Weboldal-készítés

Miért dönt jól, amikor minket választ honlap-készítéshez?

Weboldal-készítés Sopron környékén

Ügyfeleink körében a leggyakoribb probléma a weboldal frissíthetőségével adódik.

Kis- és középvállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek, egyesületek ma már nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy hónapokig, évekig lejárt akciók, nem kapható termékek szerepeljenek a honlapjukon. Ezzel szemben nem luxus az, hogy Önmaga vagy munkatársa töltse fel a legfontosabbakat és ehhez még szaktudással sem kell rendelkeznie!

Alapelvünk szerint mindig arra törekszünk, hogy Ön a legegyszerűbb módon és a legbiztonságosabban férjen hozzá honlapjának gyakran változtatni kívánt tartalmához.

Ezt minden esetben egyedi űrlapokkal valósítjuk meg, ahol Ön pontosan azokat az információkat tudja megadni, amiket a weboldalon látni szeretne.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amennyiben híreket/aktualitásokat, fotógalériát, termékeket, videókat vagy bármilyen más tartalmat Önmaga szeretne tölteni, mi minden esetben ezekre a tartalmakra optimalizált űrlapokat készítünk. Ezáltal a weboldal szerkezete egységes marad, míg a tartalom úgy változik, ahogy és amikor Ön szeretné, akár automatizmusokkal.

Részletes tájékoztatást időpont-egyeztetés után akár az Ön saját irodájában is kaphat.

Töltse ki rövid űrlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Pásztor-Juszkó Viola, Online marketing igazgató - Wellness-Szállás csoport

Cégünk rendkívül aprólékos munkát végez, hogy megjelenésünk, szolgáltatásunk az igényesség minden kritériumának megfeleljen, miközben a különböző felhasználók eltérő igényeinek, online keresési szokásainak maximálisan megfeleljen. Éppen ezért, olyan weblapkészítő céget kerestük, aki a magas követelményeinknek eleget tud tenni. A Feki Webstúdióval hamar megtaláltuk a közös hangot, rendkívül rugalmasan és megoldás centrikusan állnak az újabb kihívások elé. Hasznos, kreatív és gyakorlatias tanácsokkal segítették munkánkat.
Örülünk az együttműködésnek, szívesen ajánljuk a Feki Webstúdiót mindazok figyelmébe, akik igényes, pontos, precízen megszerkesztett, magas látogatottságú honlapot szeretnének ügyfeleik elégedettsége és a bevételnövekedés érdekében!

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Feki Webstudio bezárás
Feki Webstudio

Fekete Attila Üdvözlöm!
Szeretném megismerni tevékenységét és sikeres weboldalt készíteni Önnek.
Kattintson ide és visszahívom!