www.lelekpillango.hu  

Lélekpillangó értékesítési site

Megbízó:

  • MyMusic Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2011. dec. 24.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Lélekpillangó hosszas tervezési időszak után 2011. december 24-én indult el. A weboldal időzítve, folyamatosan épül fel, melyet automatizáltunk.

Mivel több, mint 100.000 feliratkozó várható az affiliate (ajánlási) rendszernek köszönhetően, így az amerikai mailchimp levélküldő szoftvert kötöttük össze a weboldallal. 

Már az indulás napján is több, mint 1.000 feliratkozót gyűjtött az oldal, ahol január 2-ától folyamatosan jelennek meg az Életműdíj-jelöltek, akikre január 6-ától lehet szavazni.

Az értékesítési rendszer keresztértékesítéseket, ezzel kapcsolatos statisztikákat számol.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

A Feki webstúdió munkáival kedvenc marketinges klubunkban ismerkedtünk meg - ez nem csak a klubélet és a barátságok miatt fontos, hanem azért is, mert biztosak lehettünk abban, hogy egy ilyen nagyszabású projekt esetében a programozó és a designerek marketinges háttere is adott, képesek "vevő fejjel" gondolkodni. Megbízóként számos nagy projekttel a hátam mögött bátran mondhatom, hogy egész biztos vagyok abban, hogy megtaláltam azt a fejlesztő csapatot, akire biztosan számítani lehet. Rugalmas, toleráns, és maximálisan hozzáértő szakemberek, akiket azóta már tovább is ajánlottam mások számára. Remélem, nem ez lesz az utolsó pozitív értékelés amit ide írni fogok, hiszen 2012-ben egy másik projektünk rekonstrukcióját is a Feki Webstúdióra szeretném bízni.

Gáspár Katalin - www.harmonet.hu

 

Több nagy projekttel a hátunk mögött (pl.: www.mymusic.hu és www.borterasz.hu) a Feki Webstúdiót bíztuk meg a Harmonettel közös legújabb projektünk, a Lélekpillangó weboldalának megalkotásával. Korrekt, gyors, pontos munkát végeztek, és ami nagyon fontos, kisebb módosítási kéréseinkre is gyorsan reagáltak, nem kellett napokig várni. Minden szempontból elégedettek voltunk, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is fogunk még dolgozni velük.

Szilágyi Imre - MyMusic Kft.

  • Lélekpillangó értékesítési site
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely