www.hotelklaszter.hu  

Turisztikai Hotel Klaszter

Megbízó:

  • Travel Online Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2013. dec. 1.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Turisztikai Hotel Klaszter eddigi legösszetettebb munkánk. A siófoki ByLine Kft. szakmai felügyeletével elkészült projekt legfőképpen Eger és térségének turisztikai szolgáltatóit fogja össze és kínálja őket közös platformon.

A nem mindennapi látványt nyújtó honlapra a tagok saját adataikat, szolgáltatásaikat is feltölthetik, míg a menedzsment szervezet teljes körűen hozzáfér a honlap adataihoz, hogy naprakészen tartsa.

Az adminisztrációs felület része egy különleges, telefonközponttal összekötöt szoftver, mely azonnal képes azonosítani a hívó felet az adatbázisból, így megkönnyítve a menedzsment ügyfélkezelését.

Várhatóan mobil verzió és további idegen nyelvű fejlesztések következnek a jövőben.

Igénybe vett szolgáltatások

Webprogramozás

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Marosi Zsuzsa, Ügyvezető igazgató - Turisztikai Hotel Klaszter

A Feki Webstúdióval a profi szakmai hozzáértésük, minőségi, precíz, gyors és ügyfél centrikus munkájuk miatt szeretünk együttműködni. Az empatikus, cégünk érdekét, igényeit szolgáló és lehetőségeinket figyelembe vevő gondolkodásuk mindig gördülékenyebbé tette/teszi a közös gondolkodást és sikeressé a megrendelt projektek megvalósítását, működtetését. Nem véletlen dolgozunk kizárólag csak velük évek óta!

  • Turisztikai Hotel Klaszter
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely