www.alpokalja-fertotaj.hu  

Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Megbízó:

  • Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2014. aug. 5.

Feladatunk, fejlesztéseink:

2014

-----

Új designt kapott az egyesület honlapja, melyet az egyesület név és logócseréje indokolt első sorban.

Az új adminisztrációs felület sokkal könnyebb és gyorsabb tartalomfeltöltést tesz lehetővé.

 

 

2010
-----

Új designt kapott az egyesület honlapja, mely az arculathoz illeszkedve könnyebb érthetőséget, kezelhetőséget eredményezett. A weblap design elemeit az ügyfél által kijelölt grafikai stúdióval együttműködve használtuk fel, építettük be.

Az Alpokalja-Ikvamente Leader Egyesület a térség meghatározó egyesülete, hiszen pályázati úton - az Egyesülethez benyújtva - nyerhetnek támogatásokat, EU-s forrásokat a térség önkormányzatai, vállalkozásai és civil szervezetei. Az Egyesület honlapja jól strukturált, könnyen áttekinthető, mindenki számára gyors és informális kell legyen.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Páliné Keller Csilla, munkaszervezeti vezető - Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Páliné Keller Csilla, munkaszervezeti vezető - Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Célunk a munkánkhoz kapcsolódó információk egyértelmű átláthatósága volt valamint, hogy az oldalunkra kattintók azonnal, könnyedén eligazodjanak a pályázati lehetőségek tengerében. Ehhez egy jól strukturált oldalra van szükségünk. Úgy érezzük a Feki Webstudio ezt kitűnően teljesítette. Remek együtt dolgozni egy ilyen szakértő társasággal, akik amellett, hogy gyorsan és jól dolgoznak, de még rugalmasak is és tudnak alkalmazkodni az igényeinkhez. Ezért bátran merjük ajánlani mindenkinek, aki egy designos, könnyen áttekinthető, funkcionális de mégis szép és egyedi honlapot szeretne rövid időn belül, megfelelő minőségben! Munkájukat köszönjük és még sok sikeres, szép munkát és együttműködést kívánunk!

  • Alpokalja-Fertő-táj Egyesület
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely