www.wellness-szallas.hu  

Wellness-Szállás csoport

Megbízó:

  • Travel Online Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2013. jún. 13.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A www.Wellness-Szallas.hu az egyik legnagyobb magyarországi szállásközvetítő portál. Korábbi weboldalukat megújult designnal, teljesen új működéssel építettük újra.

A honlap rövidesen honlapcsoporttá alakul, regionálisan különböző megjelenéssel egyedi, de mégis a lapcsoporthoz illő designban jelenik meg a kínálat.

Az egyedi adminisztrációs felület teljes mértékben támogatja az értékesítő munkatársak minden napi munkáját.

Igénybe vett szolgáltatások

Weboldal-készítés, Webprogramozás, Webdesign

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Pásztor-Juszkó Viola, Online marketing igazgató - Wellness-Szállás csoport

Cégünk rendkívül aprólékos munkát végez, hogy megjelenésünk, szolgáltatásunk az igényesség minden kritériumának megfeleljen, miközben a különböző felhasználók eltérő igényeinek, online keresési szokásainak maximálisan megfeleljen. Éppen ezért, olyan weblapkészítő céget kerestük, aki a magas követelményeinknek eleget tud tenni. A Feki Webstúdióval hamar megtaláltuk a közös hangot, rendkívül rugalmasan és megoldás centrikusan állnak az újabb kihívások elé. Hasznos, kreatív és gyakorlatias tanácsokkal segítették munkánkat.
Örülünk az együttműködésnek, szívesen ajánljuk a Feki Webstúdiót mindazok figyelmébe, akik igényes, pontos, precízen megszerkesztett, magas látogatottságú honlapot szeretnének ügyfeleik elégedettsége és a bevételnövekedés érdekében!

  • Wellness-Szállás csoport
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely