Weboldal megtekintése  

Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás

www.gartenpro.hu

Megbízó: A weboldal nyelvei: Átadás:
GARTENPRO Termelési és Kereskedelmi Kft. Magyar / / 2008. nov. 6.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Ábrahám Attila, ügyvezető igazgató - Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás

Elsődleges szempontunk a weboldal modernizálása és az adminisztrációs munkák gördülékennyé tétele volt. Az elkészült munka ezen elvárásainknak minden szempontból tökéletesen megfelel. A weblap elkészültéig több módosítást is igényeltünk design és működés szempontjából is. A változtatások kezelésében mindig a legnagyobb rugalmassággal találkoztunk. Külön köszönet az érdemi munka elindítása és a közzététel közötti szűkös határidő, a többszöri felület- és működésbeli módosítási igényeink ellenére végzett nagyszerű munkáért!

Feladatunk, fejlesztéseink:

A fertőszentmiklósi Hungaropro Kft. korábbi, statikus felépítésű honlapjának dinamikussá alakítása, a régi design alapján annak modernebb változatának elkészítése.

Az adminisztrátor(ok) faházakat, kategóriákat, a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat és egyéb információkat kezelnek adatbázisban, illetve híreket, aktualitásokat töltenek fel a weblapra.

A felhasználók könnyen navigálható környezetben, áttekinthető felületen információt kapnak faházakról, és ezen faházak részletes paramétereiről. Dokumentumokat, kapcsolódó adatokat, összeszerelési útmutatót van lehetőség letölteni a honlapról.

Igénybe vett szolgáltatások:

Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely