www.gartenpro.hu  

Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás

Megbízó:

  • GARTENPRO Termelési és Kereskedelmi Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2018. aug. 1.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A fertőszentmiklósi GartenPro Kft. már több, mint 25 éve foglalkozik kerti faházak, hozzátartozó kiegészítők és egyéb kerti fa konstrukciók gyártásával és forgalmazásával.

Első közös projektünkben csapatunkat korábbi, statikus felépítésű weboldaluk dinamikussá alakításaval bízták meg. 2018-ban több év együttműködés után fodultak hozzánk újra, immár egyedi webshop fejlesztésével. 

Az oldalnak új, egyedi grafikai megjelenést alakítottunk ki. A webshop adminisztrátorai könnyedén tölthetik fel és kezelhetik a különböző termékeket, termékekhez tartozó dokumentumokat és leírásokat az admin felületen.  

A webshop látogatói könnyen navigálhatnak az egyedi szűrőkkel ellátott termékoldalakon. Beépítettünk egy Akcióink aloldalt is, ahol az érdeklődők böngészhetnek az éppen akciós faházak között.  

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Ábrahám Attila, ügyvezető igazgató - Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás

Elsődleges szempontunk a weboldal modernizálása és az adminisztrációs munkák gördülékennyé tétele volt. Az elkészült munka ezen elvárásainknak minden szempontból tökéletesen megfelel. A weblap elkészültéig több módosítást is igényeltünk design és működés szempontjából is. A változtatások kezelésében mindig a legnagyobb rugalmassággal találkoztunk. Külön köszönet az érdemi munka elindítása és a közzététel közötti szűkös határidő, a többszöri felület- és működésbeli módosítási igényeink ellenére végzett nagyszerű munkáért!

  • Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely