www.sopronmet.hu  

Időjárás Sopron

Megbízó:

  • Ny-D-i Met. Üzemeltető és Tanácsadó Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2013. szept. 9.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A soproni meteorológiai állomást működtető Nyugat-Dunántúli Meteorológiai Üzemeltető és Tanácsadó Kft. bízta meg webstudionkat, hogy korszerű honlapot készítsünk.

A honlap sarkalatos pontja a könnyű karbantarhatóság. Napi többszöri adatbevitel és módosítás szükséges, hogy a honlap folyamatosan friss és releváns információkat közöljön.

Az adminisztrációs felületet szokásunkhoz híven teljes mértékben a célhoz illesztettük, a feltöltések néhány másodpercet vesznek igénybe.

A honlap reszponzív, mobil eszközökre optimalizált változatát is elkészítettük.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Kiss Márton - Időjárás Sopron

Sokan vagyunk akik nem értünk az informatikához, csakis olyanokkal dolgoztathatunk, akik a legjobbak és az elképzeléseinket az informatika nyelvére tudják fordítani.

Mivel a Word és Excel használatában kimerül az informatikai tudásunk, professzionális honlap-készítő céget kerestünk. A Feki Webstudio számunkra egyértelmű és jó választás volt!

A tervezés közbeni holtpontokon átsegített az a rugalmasság és innovatív gondolkodás ami Attiláékat jellemzi. Általában a megrendelő sürgeti a partnert, hogy haladjon a projekt. A munka elvégzése közben nem egyszer volt olyan érzésem, hogy ez fordítva alakult. Ha adnának még Sztahanovista érdemrendet, a Feki Webstudio biztosan megkapta volna.

  • Időjárás Sopron
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely