www.ferto-hansag.hu  

Fertő-Hanság Nemzeti Park

Megbízó:

  • Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2015. nov. 24.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Fertő-Hanság Nemzeti Park megbízását 2014-ben nyertük el. A hosszú idő alatt (közel 1 év) több személyes egyeztetést és ötletelést egybevetve készültek az első grafikai tervek.

Az adminisztrációs felületet FHNP weboldal kezelőinek kérései szerint alakítottuk ki, hogy a tartalom kezelése a lehető legegyszerűbb és gördülékeny legyen.

A munkára különösen büszkék vagyunk. Térségünk csodálatos nemzeti parkjának bemutatása örömteli feladat volt számunkra is.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Goda István osztályvezető - Fertő-Hanság Nemzeti Park

Goda István osztályvezető - Fertő-Hanság Nemzeti Park

A FekiWebstúdióval több éve együttműködik már a Fertő-Hanság Nemzeti Park különböző kisebb projektek kapcsán. Az első nagyobb közös munkánk a nemzeti park honlapjának fejlesztése volt. A jó kapcsolatnak és a rugalmas és kreatív stábnak köszönhetően egy remek honlapot készített nekünk a Stúdió, amely a társ nemzeti parkok között is nagy elismerést váltott ki. A több hónapos előkészítő munka alatt a határidők pontos betartása mellett az előzetesen megbeszélt, leegyeztetett munkarészek a kívánalmaink szerint valósultak meg. A közös munka eredményeképp egy kreatív, jól áttekinthető, az okostelefonokra is optimalizált honlapunk lett. Köszönjük a Csapatnak!

  • Fertő-Hanság Nemzeti Park
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely