Megbízó:

  • International POLLUXLED Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2015. szept. 7.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A PolluxLED nagy célokat tűzött ki maga elé. Az ügyvezető korábbi ismerettségünk alapján kereste fel a Webstudiot. Gyors, pontos, minőségi munkát vártak el, hiszen külföldi piacokat is szeretnének színvonalas weboldallal elérni.

Ennek érdekében egyedi designt, valamint egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületet készítettünk, hogy mindig friss tartalmak kerülhessenek fel. A weboldal reszponzív és rövidesen több nyelven is elérhető lesz.

Igénybe vett szolgáltatások

Webtárhely, Domain név

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Gergácz Roland, Ügyvezető igazgató - PolluxLED

Gergácz Roland, Ügyvezető igazgató - PolluxLED

Attilával gyermekkorunk óta ápolunk jó viszonyt és nem volt kérdés, hogy a Fekiwebstudiot keresem fel először honlapunk készítésének céljából. Már az első megbeszélés után feltűnt a csapat hozzáértése, amit az is jelez, hogy találkozásunk után pár nappal már megkaptuk az első nyers honlap struktúrát. Nagyon tetszett, hogy a kapcsolattartásuk folyamatos és megbízható, reakcióidejük pedig kiemelkedően gyors aminek eredményeképpen hamar és hibamentesen(!) el tudtuk indítani a honlapunkat. Mindenkinek ajánlom őket, akik egy igényes és megbízható honlapot szeretnének.
Köszönjük!

  • PolluxLED
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely