Magyar Közút nZrt. eHR rendszer

Megbízó:

  • PGW Bt.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2016. jan. 21.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársainak cafeteria nyilvántartó rendszere már régóta működött internetes felületen. Feladatunk a felület teljes átalakítása, modernizálása, valamint SAP-vel való összeköttetése volt.

A rendszer évközben tájékoztatja a felhasználókat az igénylések teljesítéséről. A cafetéria funkciók mellett a dolgozóknak lehetőségük van megtekinteni az éves szabadságkeret felhasználását, a munkáltató által róluk tárolt személyes adatokat valamint elektronikus bérjegyzéküket. A rendszert úgy építettük fel, hogy más vállalatok igényeire is átalakíthassuk.

A több hónapos fejlesztést követően több ezer felhasználó részére adtuk át a rendszert.

Igénybe vett szolgáltatások

Webtárhely, Webprogramozás

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető - Magyar Közút nZrt. eHR rendszer

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető

A FekiWebstúdió munkáját a megalapítás óta figyelemmel kísértem. A folyamatos fejlődésük, fejlesztéseik és az állandó szakember gárda erősített meg abban, hogy ebben a projektben a segítségüket kérjem. Az SAP rendszerrel történő adatkommunikációt tökéletesen és nagyon rugalmasan oldották meg, folyamatosan alkalmazkodva a fejlesztés során változó viszonyokhoz. A rendszer országos bevezetésekor több, mint 5000 dolgozó vette használatba és igényelte a rendszeren keresztül a Cafetériáját külön oktatás nélkül. Az elektronikus bérjegyzék és a személyes adatok kezelésére egyedi titkosítási módszert dolgoztak ki, ami az üzemeltetés biztonságát növelte. A rendszerből kinyerhető riportok (pl. SZÉP kártya közvetlen banki adatszolgáltatások) a HR munkatársak munkáját könnyítik meg. Az elkészített rendszer tükrözi a FekiWebstúdió munkatársainak szakértelmét.
... és már együtt tervezzük a következő rendszer felépítését!
  • Magyar Közút nZrt. eHR rendszer
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely