www.nyugdijguru.hu  

Nyugdíjguru News

Megbízó:

  • Farkas és Társa Pénzügyi Tanácsadó Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2015. nov. 28.

Feladatunk, fejlesztéseink:

Dr. Farkas András, azaz a Nyugdíjguru országszerte ismert és elismert szakember. A Consequit Zrt. -, mely több éve kitűnő partnerünk - értékesítési vezérigazgatójaként ismerte meg a Feki Webstudio munkáját. Elmondása szerint amint elhatározta, hogy megújítja rendkívül látogatott weboldalát, rögtön eldöntötte azt is, hogy a Webstudio fogja elkészíteni.

A weboldal hírportállá alakult, mely továbbra is nagy látogatottsággal bír és a social média felületekről is jelentős aktivitást vonz be.

Az egyedileg készült szerkesztőségi felület teljes mértékben támogatja az adminisztrátori feladatokat, illetve speciális modulokkal egészítettük ki a rendezvények kezelésére is.

Természetesen a portál mobilbarát, reszponzív, mobil eszközökön is tökéletesen használható.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

dr. Farkas András, Nyugdíjguru - Nyugdíjguru News

dr. Farkas András, Nyugdíjguru - Nyugdíjguru News

Fekete Attila és kiváló csapata precízen, gyorsan, megbízhatóan és kitűnő ár-érték arányban végezte el a NyugdíjGuru News honlapommal kapcsolatos összetett fejlesztési és technikai feladatokat, minden kérésemnek - szakértői megbeszélés után - határidőre eleget tettek. Maximálisan meg vagyok elégedve a FekiWebStudio munkájával, emiatt őket bíztam meg a honlapom üzemeltetési feladataival is. Őszinte szívvvel ajánlom a megbízható és professzionális webfejlesztő, webdesigner, tárhelyszolgáltató vagy honlap üzemeltető partnert kereső cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

  • Nyugdíjguru News
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely