www.zahnarztinsopron.hu  

Total Dental - Zahnarzt in Sopron

Megbízó:

  • Total Smile Kft.

A weboldal nyelvei

  • Német

Átadás

  • 2016. márc. 11.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A soproni Pláza felső szintjén található színvonalas fogászati klinika modern, reszponzív weboldalának elkészítésére kaptunk megbízást. A korábbi oldalak kevés konverzióval, magas költségen működtek.

Az új weboldal célja alacsony költségvetéssel, gazdaságosan érdeklődőket szállítani.

Ennek érdekében haladó szintű keresőoptimalizálást, valamin folyamatos tartalomkezelést is végzünk.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Stein Klára, kommunikációs menedzser - Total Dental - Zahnarzt in Sopron

A FEKI Webstudióra véletlenszerűenszerűen lettem figyelmes: rádióhirdetésekben és a főutak mellett elhelyezett reklámok tettek kíváncsivá :  vajon milyen lehet ez a cég, mely nem a hangzatos, megszokott reklámszlogeneket sulykolja, s a korunkban megszokott önmagasztalást hangoztatja - hanem ehelyett csupán szolíd megbízhatóságot, pontosságot ígér és a megbízó sikerét valóságos alapon, reális tényeken prezentáló weboldalkészítéshez ajánlja szolgálatait, melyeket megalapozott szakmai precízitás alapján, ráadásul kedvező áron kíván kivitelezni ?
Kipróbáltuk!
Totaldental fogorvosi rendelőnk honlapját teljesen új alapon kellett felépítenünk - új tartalmakat szerettünk volna közölni, s mindezt új megjelenéssel, innovatív formákban....A FEKI Webstudiót választottuk, s nem csalatkoztunk! A legelső megbeszéléstől kezdve minden kívánságunkat figyelembe vették, ugyanakkor céltudatosan irányították is  új honlapunk felépítését, hogy az minél sikeresebb lehessen. Az egész team ötletgazdag, kreatív  és flexibilisen gyors munkájának köszönhetően tényleg hamar elkészült szuper weboldalunk, melyen már a "beélesítés" első napján  több új beteg is jelentkezett! FANTASZTIKUS! 
A FEKI teamet minden igényes, egyediséget és magas színvonalat preferáló megrendelőnek ajánlom! Más projektekre is csak őket választanám!
  • Total Dental - Zahnarzt in Sopron
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely