www.bronchee.eu  

Broncheé International

Megbízó:

  • KREPUMAN House s.r.o.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2015. szept. 15.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Broncheé International Kft. MLM szoftver fejlesztésével kereste fel a Webstudiot. Határozott elképzeléseik nyomán, közös ötletelések eredményeképpen alakult ki a Bronceé rendszere.
A projektben készült: weboldal és webshop reszponzív, mobilbarát megjelenéssel, jutalékrendszer, értékesítői webiroda. Az összetett szoftvert számlázóprogrammal, hírlevélküldő rendszerrel és további külső rendszerekkel kötöttük össze. A Németországban található szerverről kiszolgált rendszer rövidesen több nyelven is elérhetővé válik.

Igénybe vett szolgáltatások

Weboldal-készítés, Webprogramozás, Webdesign

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Földes Gábor, Kreatív igazgató - Broncheé International

Sok web- és alkalmazásfejlesztő céggel dolgoztam, de azt a rugalmasságot és profizmust, amit a Feki Webstúdió kollégái nyújtottak nekem, egyelőre úgy érzem nem lehet felülmúlni. Ismeretlenül pottyantam be hozzájuk a szakmában keringő igen pozitív visszajelzések alapján, és az idő és a sok sok hónapos fejlesztés  végeredménye bebizonyította, nem voltak alaptalanok az információk. Nehéz egy megrendelő konkrét elképzeléseit végül valóságos, működő és profi rendszerré megalkotni, de nekik sikerült, így bátran merem ajánlani mindenkinek, és remélem a szoftverünk folyamatos fejlesztése is hasonló szakértelemmel és rugalmassággal folytatódik. 5 star rating!

  • Broncheé International
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely