www.fertod-konyvtar.hu  

Fertőd Városi Könyvtár

Megbízó:

  • Fertőd Város Önkormányzata

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2016. ápr. 21.

Feladatunk, fejlesztéseink:

Fertőd Városi Könyvtára korábban rendelkezett már honlappal. Azzal a kéréssel fordult hozzánk a könyvtár vezetője, hogy tegyük modernebbé és könnyebben szerkeszthetőbbé azt.
A megkeresés alkalmával nem volt használható a karbantartásra kialakított felület. 
Az oldalhoz mára egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület tartozik, ahol a könyvtár munkatársai elképzeléseiknek megfelelően tölthetik fel a tartalmakat, képeket, híreket és a rendezvényeket. A főoldalon található sikerkönyvek modult könyvenként rögzíthetik a honlapon, a fejlesztést követően lehetőséget biztosítottunk arra, hogy megadható legyen az adott könyv címe, szerzője, megjelenési éve és leírása is.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár


A Fertőd Városi Könyvtárnak az elavult honlapját szerettük volna a mai követelményeknek megfelelőn a használók részére átalakítani, frissíteni és vonzóbbá tenni. Hosszas keresgélés után jutottunk el a Feki Webstudio-hoz, a munka folyamán beigazolódott, hogy jól választottunk. Elképzeléseink és a Studio szakembereivel történt beszélgetések során sikerült céljainkat megvalósítani. A csapat kreativitása, precízsége segítségünkre volt. Egyik legfontosabb célunk között szerepelt, hogy a könyvtárhasználók – látogatók szívesen, célzottan és naprakészen tájékozódhassanak a könyvtár életéről. Elengedhetetlen volt számunkra, hogy a weboldal könnyen szerkeszthető legyen, és a felépítettsége segítsen minket abban, hogy egyszerűen tudjunk a látogatók részére friss tartalmakat feltölteni, miközben az oldal átlátható adminisztrációs felülete lehetővé teszi számunkra, hogy a meglévő kreativitásunkat is kiaknázhassuk. Én azt gondolom, hogy sikeres lett és bízunk abban, hogy a használók visszajelzése alapján pozitív következtetéseket vonhatunk le.

  • Fertőd Városi Könyvtár
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely