www.iptv-epg.com  

IPTV-EPG - Elektronikus műsorújság

Megbízó:

  • 3DMagic LLC.

A weboldal nyelvei

  • Angol

Átadás

  • 2016. nov. 29.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A modern televíziók szinte maradéktalanul rendelkeznek már olyan szolgáltatással, amely a digitális jelekből kiszűri a műsorokra vonatkozó információkat.

Az IPTV-EPG egy elektronikus tv újságként funkcionál, mivel megjeleníti a műsorokat, melyek az adott csatornán aktuálisan láthatók és további plusz információkkal is szolgál a felhasználók részére.

A műsorok címe mellett megjeleníti a lejátszási időt, az adott film vagy program leírását és a következő műsorokat is. A felület létrehozásával felhasználóink egyedi igényeiknek és területi elhelyezkedésüknek megfelelően választhatják ki a műsorújság adatait amelyeket a letöltést követően egyszerűen a tv boxhoz tudnak csatolni. 

A világ minden részéről előfizetnek a szolgáltatásra, már viszonteladók is.

A rendszer mögött a tulajdonosi körnek speciális vezérlőpultot alakítottunk ki, így könnyen átláthatók a szolgáltatás felhasználói, előfizetői.

Paypal fizetéssel működik és folyamato fejlesztéseket hajtunk végre a megrendelő igényei alapján.

Igénybe vett szolgáltatások

Weboldal-készítés, Webprogramozás, Webdesign

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Beke Attila, projektvezető - IPTV-EPG - Elektronikus műsorújság

Beke Attila, projektvezető - IPTV-EPG - Elektronikus műsorújság

A Feki Webstudiót a referenciák alapján választottuk és nem bántuk meg. Egy nagyon egyedi és különleges fejlesztésre volt szükségünk és a srácok az elvárásainkat felül is múlták saját ötleteikkel a kivitelezés során. A kommunikáció baráti hangvételű, nem csak száraz üzleti viszony, ami számomra szintén nagyon fontos. Úgy érzem, hogy a cégnek valóban szívügye a projekt és nem csak munkát látnak benne. A kért fejlesztések, javítások mindig gyorsan és pontosan elkészülnek. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a Feki Webstudiót!

  • IPTV-EPG - Elektronikus műsorújság
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely