www.FlyingFreelance.com  

Flying Freelance portál

Megbízó:

  • Flyingfreelance Kft.

A weboldal nyelvei

  • Angol

Átadás

  • 2017. jan. 1.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A FlyingFreelance olyan innovatív fejleszés, amely elérhetővé tesz pilótákat, légi utaskísérőket, mérnököket légivállalatok számára.

Az üzleti repülésben rendkívül kevés a pilóta, ezért folyamatosan keresik őket világszerte. A szabadúszók a portálon kezelhetik naptárjukat, adhatnak meg szabad időpontokat. Ezeket az időpontokat foglalhatják le cégek a rendszer segítségével.

Az induló vállalkozás magyar alapítóit nagy lelkesedéssel szolgáljuk a projekt sikere érdekében.

A fejlesztés tipikus lean startup, azaz a fő funkciót folyamatos éles tesztelésekkel egészítjük ki, bevonva a célközönséget, hogy pontosan az készüljön el, amire szükségük van.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Fekete András, Pilot and Founder - Flying Freelance portál

Fekete András, Pilot and Founder - Flying Freelance portál

Attilával, a FekiWebstudió ügyvezetőjével már régóta ismerjük egymást. Nagyon meg vagyok elégedve a Webstudió munkájával. Mi más tükrözhetné az elégedettségemet, mint hogy ez már a második weboldalunk, amit velük készíttettünk el.  Munkájukat minden esetben maradéktalanul elvégezték nagy szakértelemmel, sőt az elvárások felett teljesítettek és többször adtak olyan ötleteket, ami segítette a honlap végső arculatának kialakítását és automatizált rendszerünk beállítását. Ez egyértelműen tükrözi a sok éves tapasztalatukat és hozzáértésüket. Attila mindig is odafigyelt ránk és elképzeléseinkre és ezt felhasználva elkészítették nekünk a megrendelt weboldalt határidőn belül. A visszajelzések szerint, amit az ügyfeleinktől kapok, 100% az elégedettségi szint és mindenkinek tetszik a design is amit alkottak. 

Én nagyon meg vagyok elégedve a FekiWebstudio munkájával és mindenkinek csak ajanlani tudom őket, ha egy valóban sikeres és működő honlapot szeretnének!

  • Flying Freelance portál
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely