www.sopviz.hu  

Soproni Vízmű ZRt.

Megbízó:

  • Soproni Vízmű Zrt.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2011. febr. 18.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Soproni Vízmű ZRt. számára első fázisként a weboldal minden területét lefedő adminisztrációs felületet készítettünk. Ennek segítségével a megfelelő jogosultságokkal rendelkező dolgozók a weboldal tartalmát kezelik, valamint a rendszer nyomon követi az adminisztrációs rendszer használatát is (ki, mikor, mit nyitott meg és módosított).

Az első lépés sikeressége után a design elkészítésével is minket bíztak meg, hiszen a megjelenés már több, mint 6 éves volt, így modernizálásra szorult.

Az új designba beépítve a korábbi adminisztrációs felületet elérték, hogy nem csak könnyen és gyorsan tudják feltölteni a tartalmakat, hanem az ízlésesen, korszerűen is jelenik meg.

Igénybe vett szolgáltatások

Weboldal-készítés, Webprogramozás, Webdesign

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

nincs fotó

Szanyi Lívia, személyügyi osztályvezető - Soproni Vízmű ZRt.

Éreztük, hogy a honlapunk megújításra szorul, korszerű, a fogyasztóink számára praktikus és az információk gyors elérését biztosító honlapra van szükségünk, ami emellett felhasználóbarát, a naprakészség érdekében egyszerűen kezelhető.
Szakértő céget kerestünk és találtunk a Feki Webstúdióban, ahol szokatlan gyorsasággal és rugalmassággal fogtak hozzá a fejlesztéshez. Mind az arculat, mind a tartalom tekintetében az igényeinkhez alkalmazkodó javaslatokkal támogatták a közös munkát. Az elkészült honlap napi segítségük nélkül is kiválóan működtethető, az időnként felmerülő egyedi kéréseinket pedig rendkívüli gyorsasággal teljesítik.

  • Soproni Vízmű ZRt.
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely