www.baliskatus.com  

Bális Katus - Személyiségfejlesztő Coach

Megbízó:

  • Bális Katalin ev.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2018. máj. 17.

Feladatunk, fejlesztéseink:

Bális Katus személyiségfejlesztő coachként fejlődni kívánó embereket segít. Korábbi munkahelyén már dolgozott velünk, így nem volt ismeretlen számára tevékenységünk, mentalitásunk. Weboldalával kapcsolatosan határozott elképzeléssel rendelkezett, így a közös munka egy modern, dinamikus és egyedi eredményt hozott.

Az oldal adminisztrációs felületét Katus igényeinek megfelelően alakítottuk ki, ezáltal a felület teljes kezelhetősége biztosított. A tartalmi elemek, bannerek, vélemények, kapcsolati adatok és a szolgáltatásokhoz kapcsolódó menüpontok beállításai egyaránt szerkeszthetők.

A biztonságos böngészésről az általunk biztosított SSL kapcsolat gondoskodik.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Több hónapig dolgoztunk együtt, mire létrejött a www.baliskatus.com oldal. Fantasztikus lett a végeredmény, pontosan olyan weboldalt kaptam, amilyet megálmodtam magamnak! Biztos nem voltam mindig egyszerű ügyfél sem, mert nagyon konkrét elképzelésem volt és nem áll tőlem távol a perfekcionizmus sem, de a fiúk mindenre találtak olyan megoldást, amivel tökéletesen elégedett voltam.

Mivel én Győrben dolgozom, ezért rendszeres személyes kapcsolat nem volt köztünk, mindent e-mailben oldottunk meg és remekül működött. Egy személyes találkozó elég is volt, hogy ráérezzenek milyen ember vagyok és milyen elképzeléseim vannak.

Nagyon hatékonyan dolgoztunk együtt és mindig megkaptam azt a fajta segítséget, amire épp szükségem volt. Fontos ügyfélnek éreztem magam, és ez nagyon jó érzés!

Köszönöm, hogy ilyen precízen, profin és kitartóan dolgoztatok a weboldalamon. Csodás lett! Sőt! Tökéletes! Köszönöm szépen!

  • Bális Katus - Személyiségfejlesztő Coach
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely