www.erikajoga.hu  

Erika Jóga - Sopron

Megbízó:

  • Wollaston Erika egyéni vállalkozó

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2018. júl. 2.

Feladatunk, fejlesztéseink:

Wollaston Erika a 90-es évek elején ismerkedett meg a jóga alapjaival, jelenleg pedig a magyarországi Vinyasa Flow Jóga Egyesület tagja, és a soproni Test és Lélek Fesztivál alapító szervezője.

Weboldalának elkészítésekor fontos cél volt, hogy Erika bemutathassa az óra típusokat, a helyszíneket, és folyamatosan tájékoztathassa látogatóit az aktualitásokról és közelgő eseményekről.

Az egyedi grafikai kialakítás a jóga hangulatát megfelelően tükrözi, a tartalmi elemek pedig tetszés szerint személyreszabhatók, így biztosítva az oldal könnyű kezelhetőségét. 

A weboldal elkészítéséről és a teljes folyamatról esettanulmányt készítettünk. Olvasd el itt!

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Egy egyszerű Wordpress honlappal kezdtem a jógaoktatói pályámat, de hamar elérte az oldal a korlátait, se megjelenésben, se funkcióiban nem volt már elég. Amikor az új weboldal gondolata felmerült, azt tudtam az elejétől fogva, hogy nem egy ismerős ismerősét szeretnék majd megbízni, aki valamit otthon olcsón összerak, hanem ha már új honlapom lesz, akkor a legjobbat szeretném, amit majd a későbbiekben tovább lehet fejleszteni. A jógaoktatásomban én is mindig a legjobbra és a folyamatos fejlődésre törekszem, szerintem ezért is sikerült az első perctől szuperul együttműködni Dávidékkal, akik ugyanilyen szemlélettel állnak minden új feladathoz. A grafikusuk a logómat szinte elsőre tökéletesen eltalálta, a honlap külsején se kértem semmilyen változtatást, mert az is nagyon szép lett. Az oldal könnyen kezelhető az admin felületen keresztül. Nagyon tetszik, hogy minden kérésemre, e-mailre gyorsan reagál a csapat. Felüdülés egy ilyen lendületes, hatékony és megbízható céggel együtt dolgozni. Köszönöm a munkátokat. 

  • Erika Jóga - Sopron
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely