Ambrózia Pékség - Kiszállítói applikáció

Megbízó:

  • Ambrózia Kenyér Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2018. máj. 2.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Győr-Moson-Sopron megyében ismert pékség “mozgóboltjainak” feltöltése, készletezése, forgalmának elszámolása korábban papír alapon történt. A papírok elvesztek, többszöri manuális rögzítés során hibák keletkeztek, pontatlanságok akadályozták az átláthatóságot.

A vezetés abból informálódott, amit a napzárás után a kollégák telefonon adtak le, illetve a másnapi papír alapú elszámolások voltak segítségére.

Az ügyvezető megkeresését követően felmértük a folyamatokat, meghatároztuk a célokat és kezdetben olyan mobil applikációt adtunk át, melyet azonnal megkezdhettek használni a munkatársak. Ekkor még nem tartalmazott minden funkciót, viszont a napi működést, adatrögzítést már segítette.

Néhány hetes, hónapos tapasztalat után újraterveztük, fejlesztettük a szükséges igények szerint és mára teljesen kiforrott eszközként a napi működés részét képzi a szoftver használata.

 

Az ügyvezető átlátja a forgalmat, az esti “beszámoló telefonok”-at automatikus email küldés váltotta le, mely megnyugtatóbb, pontosabb képet ad a vezetés számára.

Igénybe vett szolgáltatások

Webprogramozás
  • Ambrózia Pékség - Kiszállítói applikáció
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely