www.lukawine.com  

Luka Pincészet - Fertőrákos

Megbízó:

  • Luka Józsefné e.v.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2018. okt. 19.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Luka pincészet múltja évszázadokra tekint vissza. Luka Enikő, a pincészet tulajdonosa gondosan készíti nemzetközileg is elismert borait. Új weboldalának elkészítésekor határozott cél volt, hogy olyan egyedi megjelenést biztosítsunk, amely egyértelműen jellemzi a borászat hangulatát.

A saját fotóknak köszönhetően modern, mobilbarát, stílusos honlap készült.

Az érdeklődők tájékoztatást kapnak a borokról, a programokról, az értékesítésről és a hangulatfotókat is megtekinthetik.

Az adminisztrációs felület kezelése felhasználóbarát, a látogatók biztonságáról pedig az SSL kapcsolat gondoskodik.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

A Feki Webstudio munkatársai a közös munka során végig aranyosak, kedvesek voltak, figyelembe vették azt, amit kértem. Annak ellenére, hogy nagyrészt férfiakból áll a csapat, ki  tudtak bújni a saját bőrükből és egy szép, nőies weboldalt készítettek, amilyen nekem tetszik. Az oldal átadása után két hónappal elmondhatom, hogy kezelése érthető és nagyon praktikus. Szívesen használom a honlapban rejlő lehetőségeket, akár a programok, akár információk megosztása érdekében.
Látom ügyfeleimen, vendégeimen, hogy naprakészen, előismerettel érkeznek hozzám. Az oldalról számos pozitív, inspiráló visszajelzést kaptam. Szívesen ajánlom mindenkinek. 

 

 

  • Luka Pincészet - Fertőrákos
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely