www.gartavendeglo.hu  

Garta Vendéglő - Kapuvár

Megbízó:

  • Lakjunk Jól Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2018. szept. 27.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A kapuvári Garta Vendéglő 2001-ben nyitotta meg kapuit. Az étterem híres arról, hogy vendégeknek az ízletes ételeket hatalmas adagokban készítik el, így mindig jóllakottan távoznak tőlük.

Weboldaluk elkészítését sem bízták a véletlenre. Cél volt, hogy a vendéglő naprakészen tájékoztathassa látogatóit, minden információt megtudhassanak szolgáltatásaikról, bemutathassák a hely adta lehetőségeket és online asztalfoglalási lehetőséget biztosítsanak.

A grafikai elemek kialakításánál figyelembe vettük a vendéglő jellegzetes motívumait, így egy gyors, modern, minden igényt kielégítő honlapot készítettünk megrendelőnk számára, mely természetesen reszponzív, minden mobil eszközön tökéletesen jelenik meg.

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Szalai József - Garta Vendéglő - Kapuvár

Szalai József - Garta Vendéglő - Kapuvár

A munka gördülékenyen zajlott, bármi kérdésünk volt, segítőkészek voltatok. A megbeszélések rugalmasak, közvetlenek voltak és szuper ötleteket kaptunk a megvalósításhoz. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, mind a design-nal mind pedig a szerkesztéssel. Laikusok számára is könnyen kezelhető, átlátható kis gyakorlás után. A honlap működése óta több nem környékbeli vendégünk keresett meg minket. Összességében kifizetődik a ráfordítás.
Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, mindenkinek nagyon tetszik, és valóban szükségünk volt erre a fejlesztésre.
Az egész együttműködés során profi munkát tapasztaltunk. Úgy vettük észre, bármikor fordulhatunk a Feki Webstudiohoz, ha segítségre van szükségünk.

  • Garta Vendéglő - Kapuvár
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely