www.lajtaszig.hu  

Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

Megbízó:

  • Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2019. márc. 8.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A mosonmagyaróvári székhelyű Lajta Szig a Nyugat-Duntántúli régió vezető vízszigetelő vállalkozása. Családi- és társasházak, valamint ipari épületek víz elleni szigetelésével foglalkoznak. Ezenkívül ipari és lakossági épületek kivitelezésében is vesznek részt. 

A vállalkozás célja az új weboldallal a referenciák naprakész és informatív bemutatása volt, ami egy építőipari cégnél kiemelten fontos. Erre egyedileg kialakított adminisztrációs felületen van lehetőségük. Az új honlapon a refenciák áttekinthetőségét személyre szabott szűrőrendszer biztosítja. 

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Dániel Gizella, Gazdasági munkatárs - Lajta Szig - Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

Dániel Gizella, Gazdasági munkatárs - Lajta Szig - Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

A Feki Webstúdió professzionális hozzáállása már a közös munka kezdetén nagyon szimpatikus volt, minden honlappal kapcsolatos elképzelésünket maradéktalanul megvalósították, konstruktív ötletekkel segítették az oldal arculatának kialakítását, maximálisan alkalmazkodtak időbeosztásunkhoz, az észrevételeinkre, kérdéseinkre azonnal reagáltak. Célunk az volt, hogy a honlap látogatóiban azonnal kialakuljon egy ránk jellemző kép, sugallja csapatunk szakmai szeretetét, hogy minden megbízásunknál maximális teljesítményre és minőségre törekszünk. A munka végig zökkenőmentesen zajlott, az új honlap megjelenése modern, letisztult, kezelése egyszerű, a szükséges módosítások gyorsan elvégezhetők. Weboldalunk keresőbarát kialakításának köszönhetően a témában érdeklődők könnyen ránk találnak, és minden fontos információt néhány kattintással elérnek. Úgy gondoljuk a végeredmény magáért beszél.

  • Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely