www.autentik.hu  

AUTENTIK CSOPORT

Megbízó:

  • Autentik Motor Car Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar
  • Német

Átadás

  • 2019. ápr. 24.

Feladatunk, fejlesztéseink:

Az Autentik Csoport a nyugat-magyarországi régió egyik meghatározó új és használt autó értékesítő vállalkozása. Szalonjaikat és szervízeiket két megye öt városában megtalálhatjuk. A cégcsoport 5 különböző márkát forgalmaz, köztük prémiumkategóriás Mercedes-Benz modelleket. Az Autentik Csoportnál meghatározó érték a folyamatos fejlődés, ezért webes megjelenésük megújítása is fontos volt számukra. 

Az új weboldal egyedi grafikai megjelenésében és képvilágában tükrözi a prémium életérzést, amelyet autóikkal is képviselnek. A látogatók egy modern, felhasználóbarát felületen olvashatnak a forgalmazott márkákról és böngészhetnek a szalonokban található autók között. A weboldal elkészítésénél teljes körű támogatást nyújtottunk. A webtárhely és az ajánlatkérők biztonságos adatkezelését garantáló SSL tanúsítvány intézése mellett az oldalon található fotók elkészítéséhez profi fotóst biztosítottunk partnerünknek. 

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Lendvay Júlia, marketing menedzser - AUTENTIK CSOPORT

Lendvay Júlia, marketing menedzser - AUTENTIK CSOPORT

Úgy gondoljuk, hogy az általunk forgalmazott presztízsmárkákhoz fel kellett nőnie a weboldalunknak is. Az új weboldal is hozzátesz ahhoz a képhez, amit a cégcsoport az elmúlt időszakban kialakított magáról.

Számomra talán az volt a legjobb és legfontosabb, hogy a projekt különböző státuszairól mindig megfelelően voltam tájékoztatva és mindig jó volt a kommunikáció köztem és a Webstudio kollégái között. Úgy gondolom, hogy a modern és jó megjelenés fontos egy vállalkozás számára, és profizmust sugall, ha egy ilyen weboldallal rendelkezik egy vállalkozás. Ennek pedig elég indoknak kell lennie, hogy a Feki Webstudiot válassza valaki.

  • AUTENTIK CSOPORT
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely