www.pptv.hu  

PPTV - Páneurópai Piknik Történelmi Vetélkedő

Megbízó:

  • Soproni Tankerületi Központ

A weboldal nyelvei

Átadás

  • 2019. ápr. 8.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Sopron környéki Fertőrákoson rendezett Páneurópai Piknik meghatározó előzménye volt a vasfüggöny lebontásának. Az esemény 30. évfordulójára országos történelmi vetélkedőt szervez a Soproni Tankerületi Központ. A verseny célja, hogy közelebb hozzák a fiatalokhoz szüleik, nagyszüleik életének fontos korszakát. 

A honlap egyedi grafikai megjelenése tükrözi a 80-as, 90-es évek hangulatát. A csapatok a weboldalon jelentkezhetnek a versenyre, amelynek első fordulója online kerül megrendezésre. Ehhez egyedi kvízrendszert fejlesztettünk, amely lehetővé teszi, hogy a versenyzők országszerte ugyanabban az időpontban tehessenek tanúbizonyságot tudásukról.

 

 

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Marek János, Soproni Tankerületi Központ - tankerületi igazgató - PPTV - Páneurópai Piknik Történelmi Vetélkedő

Marek János, Soproni Tankerületi Központ - tankerületi igazgató - PPTV - Páneurópai Piknik Történelmi Vetélkedő

Azért döntöttünk új, egyedi honlap kivitelezése mellett, mivel egy országos történelmi verseny lebonyolításának ma már nélkülözhetetlen feltétele egy látványos, áttekinthető, igényes és figyelemfelkeltő oldal, melyen mind az érintett célcsoport, mind pedig az érdeklődök is tájékozódhatnak a történelmi vetélkedő minden lényegi kérdéséről és informálódhatnak az éppen aktuális feladatokról, eredményekről.

A közös munkát a Feki Webstudioval az elképzelések és megvalósíthatóság mentén rendkívül pozitívnak értékeljük, egy precíz és segítőkész gárda segítette és segíti az országos történelmi vetélkedő online fordulóinak lebonyolítását. Minden esetben sikerült megtalálnunk a legjobb megoldást mind a design, mind pedig a tartalmak feltöltésének elképzeléseinél.

A honlap kezelése rendkívül könnyű, egyszerűen és gyorsan elérjük azokat a szerkeszthető felületeket, melyek napi szinten igényelnek frissítéseket, de a többi aloldal aktualizálása sem jelent kihívást. A weboldal megjelenését az elképzeléseink mentén sikerült megvalósítani, az egyedi igények maximális figyelembevételével.  A precíz és szakmailag felkészült, segítőkész gárdával a jövőben is örömmel dolgozunk együtt, kifogástalan munkájukra mindig számíthatunk.

  • PPTV - Páneurópai Piknik Történelmi Vetélkedő
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely