www.hellenergystore.com  

HELL ENERGY - Webshop

Megbízó:

  • HELL ENERGY Magyarország Kft.

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2019. máj. 27.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A HELL ENERGY Magyarország legkedveltebb energiaitalainak gyártója. Az egyik legismertebb hazai márka már közel 10 éve piacvezető és közel 50 országba exportálja termékeit. 
A forgalmazó 2013-ban megalapította a XIXO márkát és prémium minőségű jeges teáikkal és szénsavas italaikkal hatoltak be a piacra. 

Egyre növekvő termékpalletájuk tálcás, online értékesítéséhez egyedi B2C webshopra volt szükségük, amely bemutatja márkájuk által képviselt minőséget és presztízst. A webshop elkészítésénél a közös munkát kitűnő együttműködés jellemezte csapatunk és a HELL ENERGY marketing csapata között.  A webshop feszült tempóban, rekord idő alatt készült el. A gyors fejlesztést lehetővé tette, hogy megrendelőnknek kiváló designt készített a velük dolgozó marketing ügynökség. Az oldal indulásának örömteli pillanatairól készült videót itt tekintheted meg

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Kovács Evelyn, Junior Brand Manager - HELL ENERGY - Webshop

Kovács Evelyn, Junior Brand Manager - HELL ENERGY - Webshop

Magyarország egyik piacvezető energiaitalgyártó cégeként fontosnak tartjuk, hogy hűséges és újdonsült fogyasztóink hosszú távon is elégedettek legyenek. Ez az elégedettség most már nem csak termékeink kiváló minőségéből, valamint újrahasznosított fém dobozainkból fakadhat hanem a HELL ENERGY Store-ból illetve a XIXO Shop-ból történő vásárlásból is, ami egy ehhez megfelelően létrehozott webshop nélkül nem lenne elérhető. Célunk tehát a webshoppal, hogy fogyasztóink bármikor bárhonnan könnyedén hozzájuthassanak kedvenc energia-, vagy üdítőitalaikhoz mind ezt úgy, hogy közben akár a lakásból sem kell ki lépniük.

A kezdeti összehangolódási időszak után kialakítottuk a megfelelő munka mechanizmust annak érdekében, hogy egy-egy fejlesztési fázis kivitelezése zökkentmentesen végbe mehessen. Nagyon elégedettek voltunk Fekiékkel, hiszen minden problémára gyorsan és rugalmasan tudtak megoldást javasolni, ami nélkülözhetetlen alapkövét képezte remekül működő webshopunk kialakításának.

A webstúdió minden nehézséget meg tudott ugrani ami nagyon pozitív, hiszen feszített tempóban is minimális hibázási számmal dolgoztak, eközben mindig kedvesen és szakmailag hozzáértően álltak rendelkezésünkre.

Őszintén mondhatom, hogy kis- közép- illetve nagyvállalatok számára is megfelelő választás lehet ez a cég, hiszen tapasztalatuk és szűnni nem akaró tanulási vágyuk mindig megoldás lehet minden problémára.

  • HELL ENERGY - Webshop
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely