www.paneuropaipiknik.hu  

Páneurópai Piknik

Megbízó:

  • Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

A weboldal nyelvei

  • Magyar

Átadás

  • 2019. ápr. 15.

Feladatunk, fejlesztéseink:

A Páneurópai Piknik meghatározó történelmi eseménye volt régiónknak és egy fontos előzménye a vasfüggöny lebontásának. 30. évfordulója alkalmából rendezett történelmi vetélkedő oldala mellett a Piknik új weboldalának elkészítésével is csapatunkat bízták meg. 

A honlap grafikai megjelenésésben tükrözi a 80-as, 90-es évek hangulatát. A weboldalba egyedi interaktív térképet és médiatárat fejlesztettünk, így az oldal kezelői könnyedén tölthetik fel az újonnan elkészült képeket és videókat. A honlap egyediségét tovább növeli az oldalba beépített Instagram képnézegető is, amely minden Piknik30 hashtaggel ellátott posztot dinamikusan megoszt az oldalon. Ezzel a weboldal tartalmát nem csak kezelői, hanem minden eseménnyel kapcsolatban posztoló felhasználó is alakíthatja. 

Megrendelőnk véleménye a honlap-készítésről:

Szeniczei Patrik, városi honlap referens - Páneurópai Piknik

Szeniczei Patrik, városi honlap referens - Páneurópai Piknik

A Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából gondoltuk, hogy megújítjuk a történelmi esemény korábbi honlapját. Azért választottuk a Feki Webstudiot, mert korábbi, közös munkáink során mind a tapasztaltakkal, mind a látottakkal maradéktalanul meg voltunk elégedve.

Véleményem szerint a megújult weboldal valamennyi 2019-es elvárásnak megfelel, kellően informatív, letisztult és fiatalos, kezelése érthető és rendkívül praktikus. Nagyszerű élmény volt számomra megtapasztalni azt a rugalmasságot és szakmai felkészültséget, amely a honlap felépítésénél jelen volt, bármikor számíthattam Dávid és munkatársai segítségére. Külön öröm volt számomra az Instagramos fejlesztési csomag. Ezúton is köszönjük szépen az igényes munkátokat, bátran ajánlunk benneteket mindenkinek!"       

  • Páneurópai Piknik
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely