Rólunk

Webfejlesztő munkánkkal elégedett ügyfeleink

Lendvay Júlia, marketing menedzser - AUTENTIK CSOPORT

Lendvay Júlia, marketing menedzser - AUTENTIK CSOPORT

Úgy gondoljuk, hogy az általunk forgalmazott presztízsmárkákhoz fel kellett nőnie a weboldalunknak is. Az új weboldal is hozzátesz ahhoz a képhez, amit a cégcsoport az elmúlt időszakban kialakított magáról.

Számomra talán az volt a legjobb és legfontosabb, hogy a projekt különböző státuszairól mindig megfelelően voltam tájékoztatva és mindig jó volt a kommunikáció köztem és a Webstudio kollégái között. Úgy gondolom, hogy a modern és jó megjelenés fontos egy vállalkozás számára, és profizmust sugall, ha egy ilyen weboldallal rendelkezik egy vállalkozás. Ennek pedig elég indoknak kell lennie, hogy a Feki Webstudiot válassza valaki.

Szeniczei Patrik, városi honlap referens - Páneurópai Piknik

Szeniczei Patrik, városi honlap referens - Páneurópai Piknik

A Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából gondoltuk, hogy megújítjuk a történelmi esemény korábbi honlapját. Azért választottuk a Feki Webstudiot, mert korábbi, közös munkáink során mind a tapasztaltakkal, mind a látottakkal maradéktalanul meg voltunk elégedve. Véleményem szerint a megújult weboldal valamennyi 2019-es elvárásnak megfelel, kellően informatív, letisztult és fiatalos, kezelése érthető és rendkívül praktikus. Nagyszerű élmény volt számomra megtapasztalni azt a rugalmasságot és szakmai felkészültséget, amely a honlap felépítésénél jelen volt, bármikor számíthattam Dávid és munkatársai segítségére. Külön öröm volt számomra az Instagramos fejlesztési csomag. Ezúton is köszönjük szépen az igényes munkátokat, bátran ajánlunk benneteket mindenkinek!"       

Marek János, Soproni Tankerületi Központ - tankerületi igazgató - PPTV - Páneurópai Piknik Történelmi Vetélkedő

Marek János, Soproni Tankerületi Központ - tankerületi igazgató - PPTV - Páneurópai Piknik Történelmi Vetélkedő

Azért döntöttünk új, egyedi honlap kivitelezése mellett, mivel egy országos történelmi verseny lebonyolításának ma már nélkülözhetetlen feltétele egy látványos, áttekinthető, igényes és figyelemfelkeltő oldal, melyen mind az érintett célcsoport, mind pedig az érdeklődök is tájékozódhatnak a történelmi vetélkedő minden lényegi kérdéséről és informálódhatnak az éppen aktuális feladatokról, eredményekről.
A közös munkát a Feki Webstudioval az elképzelések és megvalósíthatóság mentén rendkívül pozitívnak értékeljük, egy precíz és segítőkész gárda segítette és segíti az országos történelmi vetélkedő online fordulóinak lebonyolítását. Minden esetben sikerült megtalálnunk a legjobb megoldást mind a design, mind pedig a tartalmak feltöltésének elképzeléseinél.
A honlap kezelése rendkívül könnyű, egyszerűen és gyorsan elérjük azokat a szerkeszthető felületeket, melyek napi szinten igényelnek frissítéseket, de a többi aloldal aktualizálása sem jelent kihívást. A weboldal megjelenését az elképzeléseink mentén sikerült megvalósítani, az egyedi igények maximális figyelembevételével.  A precíz és szakmailag felkészült, segítőkész gárdával a jövőben is örömmel dolgozunk együtt, kifogástalan munkájukra mindig számíthatunk.

Dániel Gizella, Gazdasági munkatárs - Lajta Szig - Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

Dániel Gizella, Gazdasági munkatárs - Lajta Szig - Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

A Feki Webstúdió professzionális hozzáállása már a közös munka kezdetén nagyon szimpatikus volt, minden honlappal kapcsolatos elképzelésünket maradéktalanul megvalósították, konstruktív ötletekkel segítették az oldal arculatának kialakítását, maximálisan alkalmazkodtak időbeosztásunkhoz, az észrevételeinkre, kérdéseinkre azonnal reagáltak. Célunk az volt, hogy a honlap látogatóiban azonnal kialakuljon egy ránk jellemző kép, sugallja csapatunk szakmai szeretetét, hogy minden megbízásunknál maximális teljesítményre és minőségre törekszünk. A munka végig zökkenőmentesen zajlott, az új honlap megjelenése modern, letisztult, kezelése egyszerű, a szükséges módosítások gyorsan elvégezhetők. Weboldalunk keresőbarát kialakításának köszönhetően a témában érdeklődők könnyen ránk találnak, és minden fontos információt néhány kattintással elérnek. Úgy gondoljuk a végeredmény magáért beszél.

Szigethi Balázs - Fertőtekergő

Szigethi Balázs - Fertőtekergő

Előző honlapunk tárhelye is a Feki Webstudionál volt, így egyértelmű volt számunkra, hogy új honlapunk elkészítésével is őket bízzuk meg. Az új weboldal céljául tűztük ki, hogy egész éves túráinkat egyszerre megjeleníthessük egyszerű, nyomon követhető felületen. A csapat igényeink szerint alakította ki az oldal egyedi megjelenését, több kör után megtaláltuk a tökéletes designt. Az admin kezelőfelület is kiválóan működik.

Az oldal hatékonyságát mutatja, hogy egész éves programunkra jelentkeznek már az érdeklődők. Sikerült elérnünk, amit szerettünk volna.

Mohos Júlia - Virágház - Győr

Mohos Júlia - Virágház - Győr

Már meglévő honlapunk és webáruházunk alakítása, javítása a régi webfejlesztőinkkel nagyon nehézkesen, de leginkább sehogy sem működött, és akkor határoztuk el, hogy készíttetünk az addigi hibákból, észrevételekből tanulva egy teljesen újat. A választásunk személyes kapcsolatok alapján a FekiWebstúdióra esett, őket bíztuk meg ezzel a feladattal. Nem volt könnyű dolguk velünk, mert konkrét elképzeléseink voltak, és a weblap tartalmi és formai oldala mellett a webáruház elkészítése is folyamatos egyeztetést igényelt, nem beszélve a rajtunk kívül álló tényezőkről, a webáruház banki oldaláról. Dávid és kollégái végig együttműködőek,  segítőkészek voltak, és profi módon oldották meg a feladatot. A honlapunk világos, áttekinthető, és nem mellékesen nagyon szép, egy virágüzlethez illő stílusú lett, a webáruházunk pedig egyszerű, érthető, és jól működik.

Köszönjük a munkátokat, és szívesen ajánlunk benneteket mindenkinek.

A Feki Webstudio munkatársai a közös munka során végig aranyosak, kedvesek voltak, figyelembe vették azt, amit kértem. Annak ellenére, hogy nagyrészt férfiakból áll a csapat, ki  tudtak bújni a saját bőrükből és egy szép, nőies weboldalt készítettek, amilyen nekem tetszik. Az oldal átadása után két hónappal elmondhatom, hogy kezelése érthető és nagyon praktikus. Szívesen használom a honlapban rejlő lehetőségeket, akár a programok, akár információk megosztása érdekében.
Látom ügyfeleimen, vendégeimen, hogy naprakészen, előismerettel érkeznek hozzám. Az oldalról számos pozitív, inspiráló visszajelzést kaptam. Szívesen ajánlom mindenkinek. 

 

 

Szalai József - Garta Vendéglő - Kapuvár

Szalai József - Garta Vendéglő - Kapuvár

A munka gördülékenyen zajlott, bármi kérdésünk volt, segítőkészek voltatok. A megbeszélések rugalmasak, közvetlenek voltak és szuper ötleteket kaptunk a megvalósításhoz. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, mind a design-nal mind pedig a szerkesztéssel. Laikusok számára is könnyen kezelhető, átlátható kis gyakorlás után. A honlap működése óta több nem környékbeli vendégünk keresett meg minket. Összességében kifizetődik a ráfordítás.
Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, mindenkinek nagyon tetszik, és valóban szükségünk volt erre a fejlesztésre.
Az egész együttműködés során profi munkát tapasztaltunk. Úgy vettük észre, bármikor fordulhatunk a Feki Webstudiohoz, ha segítségre van szükségünk.

nincs fotó

Ábrahám Attila, ügyvezető igazgató - Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás

Elsődleges szempontunk a weboldal modernizálása és az adminisztrációs munkák gördülékennyé tétele volt. Az elkészült munka ezen elvárásainknak minden szempontból tökéletesen megfelel. A weblap elkészültéig több módosítást is igényeltünk design és működés szempontjából is. A változtatások kezelésében mindig a legnagyobb rugalmassággal találkoztunk. Külön köszönet az érdemi munka elindítása és a közzététel közötti szűkös határidő, a többszöri felület- és működésbeli módosítási igényeink ellenére végzett nagyszerű munkáért!

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Egy egyszerű Wordpress honlappal kezdtem a jógaoktatói pályámat, de hamar elérte az oldal a korlátait, se megjelenésben, se funkcióiban nem volt már elég. Amikor az új weboldal gondolata felmerült, azt tudtam az elejétől fogva, hogy nem egy ismerős ismerősét szeretnék majd megbízni, aki valamit otthon olcsón összerak, hanem ha már új honlapom lesz, akkor a legjobbat szeretném, amit majd a későbbiekben tovább lehet fejleszteni. A jógaoktatásomban én is mindig a legjobbra és a folyamatos fejlődésre törekszem, szerintem ezért is sikerült az első perctől szuperul együttműködni Dávidékkal, akik ugyanilyen szemlélettel állnak minden új feladathoz. A grafikusuk a logómat szinte elsőre tökéletesen eltalálta, a honlap külsején se kértem semmilyen változtatást, mert az is nagyon szép lett. Az oldal könnyen kezelhető az admin felületen keresztül. Nagyon tetszik, hogy minden kérésemre, e-mailre gyorsan reagál a csapat. Felüdülés egy ilyen lendületes, hatékony és megbízható céggel együtt dolgozni. Köszönöm a munkátokat. 

Több hónapig dolgoztunk együtt, mire létrejött a www.baliskatus.com oldal. Fantasztikus lett a végeredmény, pontosan olyan weboldalt kaptam, amilyet megálmodtam magamnak! Biztos nem voltam mindig egyszerű ügyfél sem, mert nagyon konkrét elképzelésem volt és nem áll tőlem távol a perfekcionizmus sem, de a fiúk mindenre találtak olyan megoldást, amivel tökéletesen elégedett voltam.

Mivel én Győrben dolgozom, ezért rendszeres személyes kapcsolat nem volt köztünk, mindent e-mailben oldottunk meg és remekül működött. Egy személyes találkozó elég is volt, hogy ráérezzenek milyen ember vagyok és milyen elképzeléseim vannak.

Nagyon hatékonyan dolgoztunk együtt és mindig megkaptam azt a fajta segítséget, amire épp szükségem volt. Fontos ügyfélnek éreztem magam, és ez nagyon jó érzés!

Köszönöm, hogy ilyen precízen, profin és kitartóan dolgoztatok a weboldalamon. Csodás lett! Sőt! Tökéletes! Köszönöm szépen!

nincs fotó

Nardai Márton - www.nardaikft.hu - Nardai Környezetvédelmi Kft - Szombathely

Köszönöm a munkátokat, nagyon tetszik az eredmény....(jó híretek és referenciáitok alapján azt kaptam amire számítottam)

A legjobban az tetszett, hogy már az elején közös nyelvet beszéltünk, közérthetővé tettétek az egész folyamatot és amikor akadozott - az én egyéb elfoglaltságaim miatt - a haladás, akkor is önállóan haladtatok tovább, pár gondolatból értve mi is az igény.

Czigány Balázs igazgató helyettes Esterházy Magánalapítvány - Estöri - Esterházy Történelmi Vetélkedő

Czigány Balázs igazgató helyettes Esterházy Magánalapítvány - Estöri - Esterházy Történelmi Vetélkedő

Egy gimnáziumoknak kiírt országos versenyhez volt szükségünk rövid időn belül egy informatív és tetszetős honlapra. A Feki Webstudiot a referenciák alapján választottuk és nem bántuk meg. Több fejlesztésre is volt szükség már a honlap üzemeltetés első heteiben is, amit Attila csapata az elvárásunkon felül- többször is határidő előtt teljesített. A kommunikáció baráti hangvételén túl a webstudió hamar megszerette a projektet. Ez a segítő szándékú - pozitív, építő jellegű-kölcsönös kritikában is megmutatkozott. Ami számunkra imponáló volt, hogy az üzleti viszony a hétről hétre növekvő országos projekt kihívásának lett alárendelve a közös siker érdekében. Pozitív tapasztalataink alapján mindenkinek bátran ajánljuk a Feki Webstudiot!

Horváth Gábor, fiREG.hu Kft, ügyvezető - fiREG - Online tűzvédelmi platform

Horváth Gábor, fiREG.hu Kft, ügyvezető

Tűzvédelmi szoftver fejlesztési igényével kerestem meg Attilát. Mivel a szoftver elsőként lépett piacra az országban, ezért a gyorsaság és a profizmus jelentős elvárás volt velük szemben. Ennél többet kaptam. Zseniális gondolkodásmód, és összetett, dinamikus csapatmunka jellemzi a webstudio munkáját. Ezúton is köszönök nekik mindent, és további jó munkát kívánok!

A Feki Webstudiót cégünk informatikai szakemberei ajánlották figyelmembe. Rengeteg ötlet, elképzelés kavargott a fejünkben a leendő weboldalunkkal kapcsolatban, viszont nem akart egységes képpé összeállni. Ekkor ültünk le Dáviddal, a cég Projekt Menedzserével az első egyeztetésre. Szakmai tudása, lendülete és segítőkészsége azonnal meggyőzött bennünket, hogy a megfelelő Céget választottuk weboldalunk fejlesztésére. Szakmai segítségével, hasznos ötleteivel egyre közelebb kerültünk ahhoz a képhez, amit szerettünk volna viszontlátni cégünk weboldalán. A pár hetes közös munka során, amikor apróbb változtatásokat kértünk, nagyon készségesen, rugalmasan és gyorsan formálták a félkész anyagot az igényeink szerint. Ennek lett végül az eredménye egy olyan honlap, amivel teljes mértékben elégedettek lehetünk. A Feki Webstudió sikere a kiemelkedő szakmai tudásnak, az abszolút ügyfélorientált hozzáállásnak és minőségi munkának az eredménye. Köszönöm, hogy együtt dolgoztunk!

Schmidt Krisztián, Alapító - Swiss Laboratory - Landing, webshop

Schmidt Krisztián, Alapító - Swiss Laboratory - Landing, webshop

"Tisztesség - Megbízhatóság - Büszkeség" - röviden így tudnám megfogalmazni gondolataimat, ha a FEKI Webstúdióról kérnék a véleményemet. Cégünk egy "lehetetlen küldetéssel" kereste fel Attiláékat: konkrétan azt kértük, hogy 3 hét alatt csinálják meg a weboldalunkat úgy, hogy az olyan legyen mint az Apple-é!!! High tech - trendi -minden eszközön működő(responsive) - és gyönyörűségesen szép is. Azt gondolom 10-ből 9 webfejlesztő nemet mondott volna egy ilyen kérésre...., de Attiláék elvállalták! Ma büszkén elmondhatom, hogy a FEKI Webstúdió határidőre - hibátlanul és úgy készítette el, ahogy azt mi a társammal megálmodtuk. Pontosan azt mutatja amik vagyunk: egy igazi világmárkát!!! Hatalmas köszönet érte Attilának és összes kollégájának, egy igazi szupercsapat vagytok!!!

Behán István, Szállodaigazgató - Vital Hotel Nautis **** superior

Behán István, Szállodaigazgató - Vital Hotel Nautis **** superior

Precizitás, gyorsaság, kitűnő ár-érték arány és szakmaiság, amivel leginkább a Feki Webstúdió munkáját jellemezni tudjuk.
Szállodánk már több éve együttműködik Attiláékkal, így a már ismert rugalmas és kreatív hozzáállásuk nagyban segítette az új weboldalunk kialakítását is. Attila és kollégái kéréseinket és igényeinket mindvégig szem előtt tartották, de mindeközben szakmai rálátásukkal és tanácsaikkal folyamatosan segítettek bennünket, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat találjuk meg, ezzel egy valóban a mai kor elvárásainak megfelelő szállodai honlapot létrehozva.

Fekete András, Pilot and Founder - Flying Freelance portál

Fekete András, Pilot and Founder - Flying Freelance portál

Attilával, a FekiWebstudió ügyvezetőjével már régóta ismerjük egymást. Nagyon meg vagyok elégedve a Webstudió munkájával. Mi más tükrözhetné az elégedettségemet, mint hogy ez már a második weboldalunk, amit velük készíttettünk el.  Munkájukat minden esetben maradéktalanul elvégezték nagy szakértelemmel, sőt az elvárások felett teljesítettek és többször adtak olyan ötleteket, ami segítette a honlap végső arculatának kialakítását és automatizált rendszerünk beállítását. Ez egyértelműen tükrözi a sok éves tapasztalatukat és hozzáértésüket. Attila mindig is odafigyelt ránk és elképzeléseinkre és ezt felhasználva elkészítették nekünk a megrendelt weboldalt határidőn belül. A visszajelzések szerint, amit az ügyfeleinktől kapok, 100% az elégedettségi szint és mindenkinek tetszik a design is amit alkottak. 

Én nagyon meg vagyok elégedve a FekiWebstudio munkájával és mindenkinek csak ajanlani tudom őket, ha egy valóban sikeres és működő honlapot szeretnének!

Horváth Tibor, Polgármester - Fertőszentmiklós Város weboldala

Horváth Tibor, Polgármester - Fertőszentmiklós Város weboldala

Honlapunk formálásánál fontos szempontként szabtuk meg a saját magunk által végezhető anyagok frissítésének lehetőségét, hogy ezáltal naprakészek lehessünk, illetve a színes dinamikus megjelenést. Mindezt, szerintem jól és gyorsan sikerült megoldani. Mindenkinek ajánlom.

Németh Krisztián és Horváth-Dori Zsolt - West Drone - Légifotózás

Németh Krisztián és Horváth-Dori Zsolt - West Drone - Légifotózás

Mert mi kitaláltuk, Ti megvalósítottátok". Profi csapatra volt szükségünk. A meglévő referenciák alapján döntöttünk a Webstudio mellett. Ebben a kategóriában a csapat teljesen egyedi weboldalt készített részünkre a korszak minőségével. Bátran ajánljuk másoknak is akik profi honlapot szeretnének.

Erdősi Mirella - Kozmetikus - Mirella Kozmetika - Sopron

Erdősi Mirella - Kozmetikus - Mirella Kozmetika - Sopron

Szerencsére egy szuper csapatot sikerült meg ismernem a FekiWebstudióban!
Lényegre törő, segítőkész és profi ill. együtt működő társaság. Normál határ időn belül kaptam egy fantasztikus honlapot ...
1.körben sikerűlt eltalálni az igényeimet. (pedig nehéz:) )
MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM...AKI HONLAPOT SZERETNE...AKKOR...FekiWeb a MEGOLDÁS!!!!

Köszönöm szépen!

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár


A Fertőd Városi Könyvtárnak az elavult honlapját szerettük volna a mai követelményeknek megfelelőn a használók részére átalakítani, frissíteni és vonzóbbá tenni. Hosszas keresgélés után jutottunk el a Feki Webstudio-hoz, a munka folyamán beigazolódott, hogy jól választottunk. Elképzeléseink és a Studio szakembereivel történt beszélgetések során sikerült céljainkat megvalósítani. A csapat kreativitása, precízsége segítségünkre volt. Egyik legfontosabb célunk között szerepelt, hogy a könyvtárhasználók – látogatók szívesen, célzottan és naprakészen tájékozódhassanak a könyvtár életéről. Elengedhetetlen volt számunkra, hogy a weboldal könnyen szerkeszthető legyen, és a felépítettsége segítsen minket abban, hogy egyszerűen tudjunk a látogatók részére friss tartalmakat feltölteni, miközben az oldal átlátható adminisztrációs felülete lehetővé teszi számunkra, hogy a meglévő kreativitásunkat is kiaknázhassuk. Én azt gondolom, hogy sikeres lett és bízunk abban, hogy a használók visszajelzése alapján pozitív következtetéseket vonhatunk le.

Horváth-Pálla Barbara - óvodavezető-helyettes - Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda

Horváth-Pálla Barbara - óvodavezető-helyettes - Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda

Régóta vágyunk volt, egy színes, kreatív honlap óvodánk részére. Az ötleteink megvalósításához szakszerű, precíz segítséget nyújtott a Feki Webstudio fiatal csapata. A kéréseinket gyorsan, rugalmasan kezelték, bármikor rendelkezésünkre álltak, s állnak. Nagyon szeretjük, hogy mi magunk is könnyedén tudjuk kezelni a weboldalt, s így kis ovinkkal a digitalizált világban is jelen lehetünk.Mindenkinek ajánlani tudom, aki újszerű megoldásokban gondolkodik, s ehhez igényes szaksegítséget szeretne!

nincs fotó

Stein Klára, kommunikációs menedzser - Total Dental - Zahnarzt in Sopron

A FEKI Webstudióra véletlenszerűenszerűen lettem figyelmes: rádióhirdetésekben és a főutak mellett elhelyezett reklámok tettek kíváncsivá :  vajon milyen lehet ez a cég, mely nem a hangzatos, megszokott reklámszlogeneket sulykolja, s a korunkban megszokott önmagasztalást hangoztatja - hanem ehelyett csupán szolíd megbízhatóságot, pontosságot ígér és a megbízó sikerét valóságos alapon, reális tényeken prezentáló weboldalkészítéshez ajánlja szolgálatait, melyeket megalapozott szakmai precízitás alapján, ráadásul kedvező áron kíván kivitelezni ?
Kipróbáltuk!
Totaldental fogorvosi rendelőnk honlapját teljesen új alapon kellett felépítenünk - új tartalmakat szerettünk volna közölni, s mindezt új megjelenéssel, innovatív formákban....A FEKI Webstudiót választottuk, s nem csalatkoztunk! A legelső megbeszéléstől kezdve minden kívánságunkat figyelembe vették, ugyanakkor céltudatosan irányították is  új honlapunk felépítését, hogy az minél sikeresebb lehessen. Az egész team ötletgazdag, kreatív  és flexibilisen gyors munkájának köszönhetően tényleg hamar elkészült szuper weboldalunk, melyen már a "beélesítés" első napján  több új beteg is jelentkezett! FANTASZTIKUS! 
A FEKI teamet minden igényes, egyediséget és magas színvonalat preferáló megrendelőnek ajánlom! Más projektekre is csak őket választanám!
Kuslics Balázs, Stratégiai kommunikációs tanácsadó - Sopron Médiaportál

Kuslics Balázs, Stratégiai kommunikációs tanácsadó - Sopron Médiaportál

Ismeritek a viccet a nyuszikáról és a sapkájáról? Vannak honlapok, amelyekkel különösen nehéz megfelelni az elvárásoknak. Legyen tartalmas, de ne túl zsúfolt; legyen fiatalos, de ne riassza el az idősebb látogatókat se; legyenek nagyok a fotók, de a szöveg is érvényesüljön... A sor a végtelenségig folytatható, és persze mindenkinek van igazsága. A Feki Webstudio talán legnagyobb erénye, hogy segít különbséget tenni a fontos és a lényegtelen dolgok között, ezáltal kizökkent abból a gondolatmenetből, hogy feltetted-e a fejedre a sapkát vagy nem.

Róbert Beáta - Lótusz Gyerekruha Webshop

Róbert Beáta - Lótusz Gyerekruha Webshop

Öröm volt a csapattal együtt dolgozni, sokszor úgy éreztem magam, mint a mesében, amikor teljesítik a főhős 3 kívánságát. Az esetemben talán egy kicsit több volt, mint 3.:) Kiváló szakemberek, kreatívak, segítőkészek. A webshop látványos, rendkívül igényes, könnyen kezelhető. Én megálmodtam, ők megvalósították. A vásárlók pedig már most imádják!

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető - Magyar Közút nZrt. eHR rendszer

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető

A FekiWebstúdió munkáját a megalapítás óta figyelemmel kísértem. A folyamatos fejlődésük, fejlesztéseik és az állandó szakember gárda erősített meg abban, hogy ebben a projektben a segítségüket kérjem. Az SAP rendszerrel történő adatkommunikációt tökéletesen és nagyon rugalmasan oldották meg, folyamatosan alkalmazkodva a fejlesztés során változó viszonyokhoz. A rendszer országos bevezetésekor több, mint 5000 dolgozó vette használatba és igényelte a rendszeren keresztül a Cafetériáját külön oktatás nélkül. Az elektronikus bérjegyzék és a személyes adatok kezelésére egyedi titkosítási módszert dolgoztak ki, ami az üzemeltetés biztonságát növelte. A rendszerből kinyerhető riportok (pl. SZÉP kártya közvetlen banki adatszolgáltatások) a HR munkatársak munkáját könnyítik meg. Az elkészített rendszer tükrözi a FekiWebstúdió munkatársainak szakértelmét.
... és már együtt tervezzük a következő rendszer felépítését!
Goda István osztályvezető - Fertő-Hanság Nemzeti Park

Goda István osztályvezető - Fertő-Hanság Nemzeti Park

A FekiWebstúdióval több éve együttműködik már a Fertő-Hanság Nemzeti Park különböző kisebb projektek kapcsán. Az első nagyobb közös munkánk a nemzeti park honlapjának fejlesztése volt. A jó kapcsolatnak és a rugalmas és kreatív stábnak köszönhetően egy remek honlapot készített nekünk a Stúdió, amely a társ nemzeti parkok között is nagy elismerést váltott ki. A több hónapos előkészítő munka alatt a határidők pontos betartása mellett az előzetesen megbeszélt, leegyeztetett munkarészek a kívánalmaink szerint valósultak meg. A közös munka eredményeképp egy kreatív, jól áttekinthető, az okostelefonokra is optimalizált honlapunk lett. Köszönjük a Csapatnak!

Bartal Péter - designabc.hu - Basewalk

Bartal Péter - designabc.hu - Basewalk

Köszönöm a közös munkát nagyszerű lett a végeredmény és ami legalább ilyen fontos, közös ügyfelünk is odáig van érte. Nem volt egyszerű futam, grafikusként sokszor kiégetem a sitebuilderek neuron pályáit. A szoros határidő ellenére mindvégig partnerek voltatok abban, hogy valami nagyszerűt alkossunk. Megoldásaitok pontosan passzoltak az összképbe - olyanra hajlítottátok az site-ot, amilyenre szeretettem volna, ilyen felkészült csapatot ajánlok mindenkinek!

Kormos Ádám - Futófény.hu

Kormos Ádám - Futófény.hu

Szakértelem, gyorsaság, precizitás. Röviden és tömören ezzel a három szóval tudnám jellemezni a Feki Webstudio Kft. csapatát, akiket átlátható, könnyen kezelhető, de mégis látványos weboldal készítésével bíztunk meg.Az első személyes találkozás után, rövid idő alatt rendelkezésünkre bocsátották az oldalt, amely felülmúlta várakozásunkat.A közös munka gördülékenyen, és a Feki Webstudio Kft. hírnevéhez méltó szakmai megoldások javaslatával majd alkalmazásával zajlott.Megragadva az alkalmat, itt mondanék köszönetet az egész csapatnak a hozzáállásért, valamint a gyors és precíz munkáért.

Göndöcs István - Holz-Fa Kft. - Kapuvár

Göndöcs István - Holz-Fa Kft. - Kapuvár

Egy régebben készült honlapunk új, modernebb formába öntését tűztük ki célul, hogy ilyen módon is tudjuk tartani a lépést az egyre jobban kiéleződő versenyben, ebben a felgyorsult világban. A Feki Webstúdió-ra két okból esett a választásunk. A honlapjukon is megtalálható referenciáik meggyőztek minket arról, hogy egy profi csapat áll a háttérben, akik meg tudnak alkotni egy igényes honlapot, ami megfelel az elvárásainknak.  Ha pedig lehetőségünk van rá szeretünk személyesen is kapcsolatot ápolni a partnereinkkel, így a Feki Webstúdió adott volt ebből a szempontból is a közelsége miatt. Az ügyfelekkel való kiemelt bánásmód számukra is fontos, ez már látszott az első találkozásunkkor is. A kommunikáció kiemelkedően gyors és folyamatos volt a projekt folyamán. A kéréseinket mindig teljesítették, még ha néha nem is volt olyan egyszerű. A csapat kiemelkedő munkát végzett végig, az eredmény pedig azt hiszem, magáért beszél.

Köszönjük, remek munkát végeztetek!

Gergácz Roland, Ügyvezető igazgató - PolluxLED

Gergácz Roland, Ügyvezető igazgató - PolluxLED

Attilával gyermekkorunk óta ápolunk jó viszonyt és nem volt kérdés, hogy a Fekiwebstudiot keresem fel először honlapunk készítésének céljából. Már az első megbeszélés után feltűnt a csapat hozzáértése, amit az is jelez, hogy találkozásunk után pár nappal már megkaptuk az első nyers honlap struktúrát. Nagyon tetszett, hogy a kapcsolattartásuk folyamatos és megbízható, reakcióidejük pedig kiemelkedően gyors aminek eredményeképpen hamar és hibamentesen(!) el tudtuk indítani a honlapunkat. Mindenkinek ajánlom őket, akik egy igényes és megbízható honlapot szeretnének.
Köszönjük!

Kuslics Kati - Kuslics Kertépítés

Kuslics Kati - Kuslics Kertépítés

A remek referenciák és ismerőseink ajánlása alapján egyértelmű volt, hogy a Feki Webstúdiót válasszuk cégünk új arculatának kialakításához és őszintén mondhatom, hogy nem kellett csalódnunk. A csapat minden tagja tökéletes partner abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást elképzeléseink megvalósítására. A közös munkát könnyíti, hogy a fiúk figyelmét nem kerüli el semmi, türelemmel és lelkesedéssel fogadják a kritikát, mindig van a tarsolyukban egy új ötlet. Ők azok, akik mindig felveszik a telefont, rekord gyorsasággal reagálnak az e-mailekre és nem restellnek emlékeztetni arra, hogy elfelejtettem elküldeni a megígért anyagokat. Mind szakmailag, mind emberileg a topon vannak. Nagyon örülök, hogy megtapasztalhattam a velük való munka örömét.

Az egyesületünk folyamatos taglétszám növekedése után, a sportkör vezetőségében megfogalmazódott a gondolat, hogy honlapot készítessünk. Nem is volt kérdés, hogy a Feki Webstudiot válasszuk. Már az első találkozás alkalmával látszott, hogy egy profi Team-mel szerződtünk. Vázoltuk az elképzeléseinket, amit teljes egészében megvalósítottak és kaptunk egy nagyon szép, olyan sokszínű honlapot, mint amilyen a Sportkörünk valójában. Kéréseimre rekordgyorsasággal reagáltak és minden kívánságomat teljesítették a szerkesztés folyamatában és a honlap elkészülte után is.

Köszönöm szépen az igényes munkátokat!

Radasics Tibor - Kétkerék Sport

Radasics Tibor - Kétkerék Sport

Már többször is próbálkoztunk honlap készíttetéssel, melyek vagy nem teljesítették igényeinket vagy nagyon átverésszagúak voltak. Ezután döntöttünk úgy, hogy egy igazán profi honlapkészítő csapatot keresünk. Így találtunk rá a Feki Webstúdióra, ahol mindvégig készségesek, segítőkészek voltak, megértettük egymást, annak ellenére, hogy a számítógép használatában kevés tapasztalattal rendelkezünk. Weboldalunkat könnyen kezeljük, saját magunk töltöttük fel fotókkal, leírásokkal és vásárlóinktól máris több pozitív visszajelzést kaptunk.
Fodor István - István UniService

Fodor István - István UniService

Első honlapunk megújításáról már korábban döntöttünk, azonban az új szolgáltató kiválasztását nem akartuk elhamarkodni. Környékbeli vállalkozásként nyilván nem volt nehéz megtalálni a Feki Webstudio-t, viszont fontos szempont volt, hogy egy megbízható, jól felkészült partnert találjunk. A Feki Webstudio referenciáiból egyértelműen kiderült, hogy minden egyes munkájuk során igyekeznek az ügyfeleik igényeit maximálisan kielégíteni, amit már az első személyes egyeztetés során is megtapasztalhattunk. A közös munkát 2014 végén kezdtük, és köszönhetően a jól felkészült, konstruktív csapatnak, ma már mi is elmondhatjuk, hogy a vállalkozásunk egy igényes és jól működő honlappal rendelkezik. Nagy segítséget jelent számunkra az egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát admin felület, mely segítségével folyamatosan aktualizálhatjuk a honlapunk anyagait.

Köszönjük mégegyszer, és bátran ajánljuk a kíváló csapatot minden új és megújulni tervezett honlap tulajdonosának.

Nagy Roland, Beszerzési vezető - Minigarden - Innováció

Nagy Roland, Beszerzési vezető - Minigarden - Innováció

Több ajánlat közül döntöttünk a Feki Webstúdió mellett, ami utólag is nagyon jó döntésnek bizonyult. Külön dicséret, hogy nem robot módjára teljesítették kéréseinket, nem a gyors pénzszerzés, hanem a minőségi munka volt a cél. Hamar átlátták a feladatot, a weboldal számára előnytelen kéréseket jelezték, ajánlottak helyettük jobb megoldást.
Rugalmas, baráti hozzáállás, felkészült csapat. Csak ajánlani tudjuk Őket.
Rabi Géza, okl. építészmérnök - Rabi Géza, építészmérnök

Rabi Géza, okl. építészmérnök - Rabi Géza, építészmérnök

Régi, és megbízható barátság alapján választás nélkül vezetett az utam a Feki Webstudióhoz. Tudtam, mire számíthatok, de meglepően többet kaptam!

Hozzáállás, felkészültség, sokrétűség.

Páliné Keller Csilla, munkaszervezeti vezető - Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Páliné Keller Csilla, munkaszervezeti vezető - Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Célunk a munkánkhoz kapcsolódó információk egyértelmű átláthatósága volt valamint, hogy az oldalunkra kattintók azonnal, könnyedén eligazodjanak a pályázati lehetőségek tengerében. Ehhez egy jól strukturált oldalra van szükségünk. Úgy érezzük a Feki Webstudio ezt kitűnően teljesítette. Remek együtt dolgozni egy ilyen szakértő társasággal, akik amellett, hogy gyorsan és jól dolgoznak, de még rugalmasak is és tudnak alkalmazkodni az igényeinkhez. Ezért bátran merjük ajánlani mindenkinek, aki egy designos, könnyen áttekinthető, funkcionális de mégis szép és egyedi honlapot szeretne rövid időn belül, megfelelő minőségben! Munkájukat köszönjük és még sok sikeres, szép munkát és együttműködést kívánunk!

Gál Zoltán, ügyvezető igazgató - Gál Busz Kapuvár

Gál Zoltán, ügyvezető igazgató - Gál Busz Kapuvár

Köszönjük az időre teljesített, szép, igényes munkát!
Már kapjuk a visszajelzéseket: "pozitív"! További jó munkát Neked és csapatodnak!

Ábrahámné Takács Kornélia, Szövetkezet-vezető - Segítő Kéz Szoc.Szöv.

Ábrahámné Takács Kornélia, Szövetkezet-vezető - Segítő Kéz Szoc.Szöv.

Ismertük több korábbi munkátokat, így nyitottan és bizalommal fordultunk hozzátok. Annyit tudtunk, hogy miért van szükségünk a honlapra, a hogyan tekintetében az ötleteitekre hagyatokoztunk. Már a logo tervezésénél világossá vált, hogy értitek mit szeretnénk kifejezni. Jó érzékkel terelgettél a lehetőségek között, minden igényünkre volt egy jó ötletetek. Végeredményben felülmúltátok minden elképzelésünk. Funkcionálisan teljesen megfelel, formailag pedig színes, vidám és nagyon szép. Köszönjük!

nincs fotó

Marosi Zsuzsa, Ügyvezető igazgató - Turisztikai Hotel Klaszter

A Feki Webstúdióval a profi szakmai hozzáértésük, minőségi, precíz, gyors és ügyfél centrikus munkájuk miatt szeretünk együttműködni. Az empatikus, cégünk érdekét, igényeit szolgáló és lehetőségeinket figyelembe vevő gondolkodásuk mindig gördülékenyebbé tette/teszi a közös gondolkodást és sikeressé a megrendelt projektek megvalósítását, működtetését. Nem véletlen dolgozunk kizárólag csak velük évek óta!

Skála János, elnök - Soproni VSE

Skála János, elnök - Soproni VSE

Pontos, precíz munkát kaptunk  Feki Webstudiótól. Fennakadások, probléma nélkül tudtuk a honlap előkészületeit, elindítását véghezvinni. Letisztult, modern, átlátható, könnyen kezelhető weboldalt kértünk és kaptunk. Örömteli, hogy a www.svse.hu oldal elkészültével sem szakadt meg a kapcsolat, és azóta is folyamatos egyeztetésekkel teszünk meg mindent szurkolóink és látogatóink igényeinek kiszolgálása érdekében.

nincs fotó

Kocsis Zsolt - Higi-Sop Webshop

Olyan webáruházat szerettünk volna, ami kielégíti partnereink speciális igényeit. Több lépcsős jóváhagyási rendszer, különböző jogkörökkel történő bejelentkezés, letisztult, átlátható rendelési felület.
Az összes kívánságunkat gyorsan teljesítették. Sikerült olyanná tenni a webáruházat amilyennek mi, illetve a felhasználóink szerettük volna.
Gyors, rugalmas és professzionális a cég. A hozzáállásuk és a szakértelmük is átlagon felüli.

Harka Zoltán, technikai igazgató - Pro Kultúra

Harka Zoltán, technikai igazgató - Pro Kultúra

Igényes és praktikus – ha két szóban kellene jellemezni, ilyen honlapot készített nekünk a Feki Webstudio. Öröm volt együtt dolgozni a csapattal, minden kérésünket azonnal teljesítették, szinte lesték a gondolatainkat. Végre egy olyan cég, akinek tényleg számít, hogy elégedett legyen a megrendelő. Köszönjük!

nincs fotó

Szanyi Lívia, személyügyi osztályvezető - Soproni Vízmű ZRt.

Éreztük, hogy a honlapunk megújításra szorul, korszerű, a fogyasztóink számára praktikus és az információk gyors elérését biztosító honlapra van szükségünk, ami emellett felhasználóbarát, a naprakészség érdekében egyszerűen kezelhető.
Szakértő céget kerestünk és találtunk a Feki Webstúdióban, ahol szokatlan gyorsasággal és rugalmassággal fogtak hozzá a fejlesztéshez. Mind az arculat, mind a tartalom tekintetében az igényeinkhez alkalmazkodó javaslatokkal támogatták a közös munkát. Az elkészült honlap napi segítségük nélkül is kiválóan működtethető, az időnként felmerülő egyedi kéréseinket pedig rendkívüli gyorsasággal teljesítik.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely