Rólunk

Webfejlesztő munkánkkal elégedett ügyfeleink

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Egy egyszerű Wordpress honlappal kezdtem a jógaoktatói pályámat, de hamar elérte az oldal a korlátait, se megjelenésben, se funkcióiban nem volt már elég. Amikor az új weboldal gondolata felmerült, azt tudtam az elejétől fogva, hogy nem egy ismerős ismerősét szeretnék majd megbízni, aki valamit otthon olcsón összerak, hanem ha már új honlapom lesz, akkor a legjobbat szeretném, amit majd a későbbiekben tovább lehet fejleszteni. A jógaoktatásomban én is mindig a legjobbra és a folyamatos fejlődésre törekszem, szerintem ezért is sikerült az első perctől szuperul együttműködni Dávidékkal, akik ugyanilyen szemlélettel állnak minden új feladathoz. A grafikusuk a logómat szinte elsőre tökéletesen eltalálta, a honlap külsején se kértem semmilyen változtatást, mert az is nagyon szép lett. Az oldal könnyen kezelhető az admin felületen keresztül. Nagyon tetszik, hogy minden kérésemre, e-mailre gyorsan reagál a csapat. Felüdülés egy ilyen lendületes, hatékony és megbízható céggel együtt dolgozni. Köszönöm a munkátokat. 

Több hónapig dolgoztunk együtt, mire létrejött a www.baliskatus.com oldal. Fantasztikus lett a végeredmény, pontosan olyan weboldalt kaptam, amilyet megálmodtam magamnak! Biztos nem voltam mindig egyszerű ügyfél sem, mert nagyon konkrét elképzelésem volt és nem áll tőlem távol a perfekcionizmus sem, de a fiúk mindenre találtak olyan megoldást, amivel tökéletesen elégedett voltam.

Mivel én Győrben dolgozom, ezért rendszeres személyes kapcsolat nem volt köztünk, mindent e-mailben oldottunk meg és remekül működött. Egy személyes találkozó elég is volt, hogy ráérezzenek milyen ember vagyok és milyen elképzeléseim vannak.

Nagyon hatékonyan dolgoztunk együtt és mindig megkaptam azt a fajta segítséget, amire épp szükségem volt. Fontos ügyfélnek éreztem magam, és ez nagyon jó érzés!

Köszönöm, hogy ilyen precízen, profin és kitartóan dolgoztatok a weboldalamon. Csodás lett! Sőt! Tökéletes! Köszönöm szépen!

nincs fotó

Nardai Márton - www.nardaikft.hu - Nardai Környezetvédelmi Kft - Szombathely

Köszönöm a munkátokat, nagyon tetszik az eredmény....(jó híretek és referenciáitok alapján azt kaptam amire számítottam)

A legjobban az tetszett, hogy már az elején közös nyelvet beszéltünk, közérthetővé tettétek az egész folyamatot és amikor akadozott - az én egyéb elfoglaltságaim miatt - a haladás, akkor is önállóan haladtatok tovább, pár gondolatból értve mi is az igény.

Czigány Balázs igazgató helyettes Esterházy Magánalapítvány - Estöri - Esterházy Történelmi Vetélkedő

Czigány Balázs igazgató helyettes Esterházy Magánalapítvány - Estöri - Esterházy Történelmi Vetélkedő

Egy gimnáziumoknak kiírt országos versenyhez volt szükségünk rövid időn belül egy informatív és tetszetős honlapra. A Feki Webstudiot a referenciák alapján választottuk és nem bántuk meg. Több fejlesztésre is volt szükség már a honlap üzemeltetés első heteiben is, amit Attila csapata az elvárásunkon felül- többször is határidő előtt teljesített. A kommunikáció baráti hangvételén túl a webstudió hamar megszerette a projektet. Ez a segítő szándékú - pozitív, építő jellegű-kölcsönös kritikában is megmutatkozott. Ami számunkra imponáló volt, hogy az üzleti viszony a hétről hétre növekvő országos projekt kihívásának lett alárendelve a közös siker érdekében. Pozitív tapasztalataink alapján mindenkinek bátran ajánljuk a Feki Webstudiot!

Horváth Gábor, fiREG.hu Kft, ügyvezető - fiREG - Online tűzvédelmi platform

Horváth Gábor, fiREG.hu Kft, ügyvezető

Tűzvédelmi szoftver fejlesztési igényével kerestem meg Attilát. Mivel a szoftver elsőként lépett piacra az országban, ezért a gyorsaság és a profizmus jelentős elvárás volt velük szemben. Ennél többet kaptam. Zseniális gondolkodásmód, és összetett, dinamikus csapatmunka jellemzi a webstudio munkáját. Ezúton is köszönök nekik mindent, és további jó munkát kívánok!

A Feki Webstudiót cégünk informatikai szakemberei ajánlották figyelmembe. Rengeteg ötlet, elképzelés kavargott a fejünkben a leendő weboldalunkkal kapcsolatban, viszont nem akart egységes képpé összeállni. Ekkor ültünk le Dáviddal, a cég Projekt Menedzserével az első egyeztetésre. Szakmai tudása, lendülete és segítőkészsége azonnal meggyőzött bennünket, hogy a megfelelő Céget választottuk weboldalunk fejlesztésére. Szakmai segítségével, hasznos ötleteivel egyre közelebb kerültünk ahhoz a képhez, amit szerettünk volna viszontlátni cégünk weboldalán. A pár hetes közös munka során, amikor apróbb változtatásokat kértünk, nagyon készségesen, rugalmasan és gyorsan formálták a félkész anyagot az igényeink szerint. Ennek lett végül az eredménye egy olyan honlap, amivel teljes mértékben elégedettek lehetünk. A Feki Webstudió sikere a kiemelkedő szakmai tudásnak, az abszolút ügyfélorientált hozzáállásnak és minőségi munkának az eredménye. Köszönöm, hogy együtt dolgoztunk!

Schmidt Krisztián, Alapító - Swiss Laboratory - Landing, webshop

Schmidt Krisztián, Alapító - Swiss Laboratory - Landing, webshop

"Tisztesség - Megbízhatóság - Büszkeség" - röviden így tudnám megfogalmazni gondolataimat, ha a FEKI Webstúdióról kérnék a véleményemet. Cégünk egy "lehetetlen küldetéssel" kereste fel Attiláékat: konkrétan azt kértük, hogy 3 hét alatt csinálják meg a weboldalunkat úgy, hogy az olyan legyen mint az Apple-é!!! High tech - trendi -minden eszközön működő(responsive) - és gyönyörűségesen szép is. Azt gondolom 10-ből 9 webfejlesztő nemet mondott volna egy ilyen kérésre...., de Attiláék elvállalták! Ma büszkén elmondhatom, hogy a FEKI Webstúdió határidőre - hibátlanul és úgy készítette el, ahogy azt mi a társammal megálmodtuk. Pontosan azt mutatja amik vagyunk: egy igazi világmárkát!!! Hatalmas köszönet érte Attilának és összes kollégájának, egy igazi szupercsapat vagytok!!!

Behán István, Szállodaigazgató - Vital Hotel Nautis **** superior

Behán István, Szállodaigazgató - Vital Hotel Nautis **** superior

Precizitás, gyorsaság, kitűnő ár-érték arány és szakmaiság, amivel leginkább a Feki Webstúdió munkáját jellemezni tudjuk.
Szállodánk már több éve együttműködik Attiláékkal, így a már ismert rugalmas és kreatív hozzáállásuk nagyban segítette az új weboldalunk kialakítását is. Attila és kollégái kéréseinket és igényeinket mindvégig szem előtt tartották, de mindeközben szakmai rálátásukkal és tanácsaikkal folyamatosan segítettek bennünket, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat találjuk meg, ezzel egy valóban a mai kor elvárásainak megfelelő szállodai honlapot létrehozva.

Fekete András, Pilot and Founder - Flying Freelance portál

Fekete András, Pilot and Founder - Flying Freelance portál

Attilával, a FekiWebstudió ügyvezetőjével már régóta ismerjük egymást. Nagyon meg vagyok elégedve a Webstudió munkájával. Mi más tükrözhetné az elégedettségemet, mint hogy ez már a második weboldalunk, amit velük készíttettünk el.  Munkájukat minden esetben maradéktalanul elvégezték nagy szakértelemmel, sőt az elvárások felett teljesítettek és többször adtak olyan ötleteket, ami segítette a honlap végső arculatának kialakítását és automatizált rendszerünk beállítását. Ez egyértelműen tükrözi a sok éves tapasztalatukat és hozzáértésüket. Attila mindig is odafigyelt ránk és elképzeléseinkre és ezt felhasználva elkészítették nekünk a megrendelt weboldalt határidőn belül. A visszajelzések szerint, amit az ügyfeleinktől kapok, 100% az elégedettségi szint és mindenkinek tetszik a design is amit alkottak. 

Én nagyon meg vagyok elégedve a FekiWebstudio munkájával és mindenkinek csak ajanlani tudom őket, ha egy valóban sikeres és működő honlapot szeretnének!

Beke Attila, projektvezető - IPTV-EPG - Elektronikus műsorújság

Beke Attila, projektvezető - IPTV-EPG - Elektronikus műsorújság

A Feki Webstudiót a referenciák alapján választottuk és nem bántuk meg. Egy nagyon egyedi és különleges fejlesztésre volt szükségünk és a srácok az elvárásainkat felül is múlták saját ötleteikkel a kivitelezés során. A kommunikáció baráti hangvételű, nem csak száraz üzleti viszony, ami számomra szintén nagyon fontos. Úgy érzem, hogy a cégnek valóban szívügye a projekt és nem csak munkát látnak benne. A kért fejlesztések, javítások mindig gyorsan és pontosan elkészülnek. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a Feki Webstudiót!

Horváth Tibor, Polgármester - Fertőszentmiklós Város weboldala

Horváth Tibor, Polgármester - Fertőszentmiklós Város weboldala

Honlapunk formálásánál fontos szempontként szabtuk meg a saját magunk által végezhető anyagok frissítésének lehetőségét, hogy ezáltal naprakészek lehessünk, illetve a színes dinamikus megjelenést. Mindezt, szerintem jól és gyorsan sikerült megoldani. Mindenkinek ajánlom.

Németh Krisztián és Horváth-Dori Zsolt - West Drone - Légifotózás

Németh Krisztián és Horváth-Dori Zsolt - West Drone - Légifotózás

Mert mi kitaláltuk, Ti megvalósítottátok". Profi csapatra volt szükségünk. A meglévő referenciák alapján döntöttünk a Webstudio mellett. Ebben a kategóriában a csapat teljesen egyedi weboldalt készített részünkre a korszak minőségével. Bátran ajánljuk másoknak is akik profi honlapot szeretnének.

Erdősi Mirella - Kozmetikus - Mirella Kozmetika - Sopron

Erdősi Mirella - Kozmetikus - Mirella Kozmetika - Sopron

Szerencsére egy szuper csapatot sikerült meg ismernem a FekiWebstudióban!
Lényegre törő, segítőkész és profi ill. együtt működő társaság. Normál határ időn belül kaptam egy fantasztikus honlapot ...
1.körben sikerűlt eltalálni az igényeimet. (pedig nehéz:) )
MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM...AKI HONLAPOT SZERETNE...AKKOR...FekiWeb a MEGOLDÁS!!!!

Köszönöm szépen!

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár


A Fertőd Városi Könyvtárnak az elavult honlapját szerettük volna a mai követelményeknek megfelelőn a használók részére átalakítani, frissíteni és vonzóbbá tenni. Hosszas keresgélés után jutottunk el a Feki Webstudio-hoz, a munka folyamán beigazolódott, hogy jól választottunk. Elképzeléseink és a Studio szakembereivel történt beszélgetések során sikerült céljainkat megvalósítani. A csapat kreativitása, precízsége segítségünkre volt. Egyik legfontosabb célunk között szerepelt, hogy a könyvtárhasználók – látogatók szívesen, célzottan és naprakészen tájékozódhassanak a könyvtár életéről. Elengedhetetlen volt számunkra, hogy a weboldal könnyen szerkeszthető legyen, és a felépítettsége segítsen minket abban, hogy egyszerűen tudjunk a látogatók részére friss tartalmakat feltölteni, miközben az oldal átlátható adminisztrációs felülete lehetővé teszi számunkra, hogy a meglévő kreativitásunkat is kiaknázhassuk. Én azt gondolom, hogy sikeres lett és bízunk abban, hogy a használók visszajelzése alapján pozitív következtetéseket vonhatunk le.

Horváth-Pálla Barbara - óvodavezető-helyettes - Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda

Horváth-Pálla Barbara - óvodavezető-helyettes - Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda

Régóta vágyunk volt, egy színes, kreatív honlap óvodánk részére. Az ötleteink megvalósításához szakszerű, precíz segítséget nyújtott a Feki Webstudio fiatal csapata. A kéréseinket gyorsan, rugalmasan kezelték, bármikor rendelkezésünkre álltak, s állnak. Nagyon szeretjük, hogy mi magunk is könnyedén tudjuk kezelni a weboldalt, s így kis ovinkkal a digitalizált világban is jelen lehetünk.Mindenkinek ajánlani tudom, aki újszerű megoldásokban gondolkodik, s ehhez igényes szaksegítséget szeretne!

Varga István a ShareCard és az Értékesítők Napja társalapítója - ShareCard - Kulcs a jövődhöz

Varga István a ShareCard és az Értékesítők Napja társalapítója - ShareCard - Kulcs a jövődhöz

"A Feki Webstudió hihetetlen előnye, hogy moduláris, a folyamatos fejlesztéseket támogató rendszert alkottak számunkra. Amellett, hogy egyszerűen használható, az üzleti elképzeléseinket is zseniálisan kiszolgáló rendszert fejlesztettek számunkra. Gyorsak és rugalmasak, mert a munkatársaik elkötelezettek és motiváltak a közös siker érdekében. Nagyon örülök, hogy megtaláltuk ezt a csapatot - megkönnyítették a munkánkat, élmény velük dolgozni."

nincs fotó

Stein Klára, kommunikációs menedzser - Total Dental - Zahnarzt in Sopron

A FEKI Webstudióra véletlenszerűenszerűen lettem figyelmes: rádióhirdetésekben és a főutak mellett elhelyezett reklámok tettek kíváncsivá :  vajon milyen lehet ez a cég, mely nem a hangzatos, megszokott reklámszlogeneket sulykolja, s a korunkban megszokott önmagasztalást hangoztatja - hanem ehelyett csupán szolíd megbízhatóságot, pontosságot ígér és a megbízó sikerét valóságos alapon, reális tényeken prezentáló weboldalkészítéshez ajánlja szolgálatait, melyeket megalapozott szakmai precízitás alapján, ráadásul kedvező áron kíván kivitelezni ?
Kipróbáltuk!
Totaldental fogorvosi rendelőnk honlapját teljesen új alapon kellett felépítenünk - új tartalmakat szerettünk volna közölni, s mindezt új megjelenéssel, innovatív formákban....A FEKI Webstudiót választottuk, s nem csalatkoztunk! A legelső megbeszéléstől kezdve minden kívánságunkat figyelembe vették, ugyanakkor céltudatosan irányították is  új honlapunk felépítését, hogy az minél sikeresebb lehessen. Az egész team ötletgazdag, kreatív  és flexibilisen gyors munkájának köszönhetően tényleg hamar elkészült szuper weboldalunk, melyen már a "beélesítés" első napján  több új beteg is jelentkezett! FANTASZTIKUS! 
A FEKI teamet minden igényes, egyediséget és magas színvonalat preferáló megrendelőnek ajánlom! Más projektekre is csak őket választám!
Kuslics Balázs, Stratégiai kommunikációs tanácsadó - Sopron Médiaportál

Kuslics Balázs, Stratégiai kommunikációs tanácsadó - Sopron Médiaportál

Ismeritek a viccet a nyuszikáról és a sapkájáról? Vannak honlapok, amelyekkel különösen nehéz megfelelni az elvárásoknak. Legyen tartalmas, de ne túl zsúfolt; legyen fiatalos, de ne riassza el az idősebb látogatókat se; legyenek nagyok a fotók, de a szöveg is érvényesüljön... A sor a végtelenségig folytatható, és persze mindenkinek van igazsága. A Feki Webstudio talán legnagyobb erénye, hogy segít különbséget tenni a fontos és a lényegtelen dolgok között, ezáltal kizökkent abból a gondolatmenetből, hogy feltetted-e a fejedre a sapkát vagy nem.

Róbert Beáta - Lótusz Gyerekruha Webshop

Róbert Beáta - Lótusz Gyerekruha Webshop

Öröm volt a csapattal együtt dolgozni, sokszor úgy éreztem magam, mint a mesében, amikor teljesítik a főhős 3 kívánságát. Az esetemben talán egy kicsit több volt, mint 3.:) Kiváló szakemberek, kreatívak, segítőkészek. A webshop látványos, rendkívül igényes, könnyen kezelhető. Én megálmodtam, ők megvalósították. A vásárlók pedig már most imádják!

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető - Magyar Közút nZrt. eHR rendszer

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető

A FekiWebstúdió munkáját a megalapítás óta figyelemmel kísértem. A folyamatos fejlődésük, fejlesztéseik és az állandó szakember gárda erősített meg abban, hogy ebben a projektben a segítségüket kérjem. Az SAP rendszerrel történő adatkommunikációt tökéletesen és nagyon rugalmasan oldották meg, folyamatosan alkalmazkodva a fejlesztés során változó viszonyokhoz. A rendszer országos bevezetésekor több, mint 5000 dolgozó vette használatba és igényelte a rendszeren keresztül a Cafetériáját külön oktatás nélkül. Az elektronikus bérjegyzék és a személyes adatok kezelésére egyedi titkosítási módszert dolgoztak ki, ami az üzemeltetés biztonságát növelte. A rendszerből kinyerhető riportok (pl. SZÉP kártya közvetlen banki adatszolgáltatások) a HR munkatársak munkáját könnyítik meg. Az elkészített rendszer tükrözi a FekiWebstúdió munkatársainak szakértelmét.
... és már együtt tervezzük a következő rendszer felépítését!
dr. Farkas András, Nyugdíjguru - Nyugdíjguru News

dr. Farkas András, Nyugdíjguru - Nyugdíjguru News

Fekete Attila és kiváló csapata precízen, gyorsan, megbízhatóan és kitűnő ár-érték arányban végezte el a NyugdíjGuru News honlapommal kapcsolatos összetett fejlesztési és technikai feladatokat, minden kérésemnek - szakértői megbeszélés után - határidőre eleget tettek. Maximálisan meg vagyok elégedve a FekiWebStudio munkájával, emiatt őket bíztam meg a honlapom üzemeltetési feladataival is. Őszinte szívvvel ajánlom a megbízható és professzionális webfejlesztő, webdesigner, tárhelyszolgáltató vagy honlap üzemeltető partnert kereső cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Goda István osztályvezető - Fertő-Hanság Nemzeti Park

Goda István osztályvezető - Fertő-Hanság Nemzeti Park

A FekiWebstúdióval több éve együttműködik már a Fertő-Hanság Nemzeti Park különböző kisebb projektek kapcsán. Az első nagyobb közös munkánk a nemzeti park honlapjának fejlesztése volt. A jó kapcsolatnak és a rugalmas és kreatív stábnak köszönhetően egy remek honlapot készített nekünk a Stúdió, amely a társ nemzeti parkok között is nagy elismerést váltott ki. A több hónapos előkészítő munka alatt a határidők pontos betartása mellett az előzetesen megbeszélt, leegyeztetett munkarészek a kívánalmaink szerint valósultak meg. A közös munka eredményeképp egy kreatív, jól áttekinthető, az okostelefonokra is optimalizált honlapunk lett. Köszönjük a Csapatnak!

Bartal Péter - designabc.hu - Basewalk

Bartal Péter - designabc.hu - Basewalk

Köszönöm a közös munkát nagyszerű lett a végeredmény és ami legalább ilyen fontos, közös ügyfelünk is odáig van érte. Nem volt egyszerű futam, grafikusként sokszor kiégetem a sitebuilderek neuron pályáit. A szoros határidő ellenére mindvégig partnerek voltatok abban, hogy valami nagyszerűt alkossunk. Megoldásaitok pontosan passzoltak az összképbe - olyanra hajlítottátok az site-ot, amilyenre szeretettem volna, ilyen felkészült csapatot ajánlok mindenkinek!

Kormos Ádám - Futófény.hu

Kormos Ádám - Futófény.hu

Szakértelem, gyorsaság, precizitás. Röviden és tömören ezzel a három szóval tudnám jellemezni a Feki Webstudio Kft. csapatát, akiket átlátható, könnyen kezelhető, de mégis látványos weboldal készítésével bíztunk meg.Az első személyes találkozás után, rövid idő alatt rendelkezésünkre bocsátották az oldalt, amely felülmúlta várakozásunkat.A közös munka gördülékenyen, és a Feki Webstudio Kft. hírnevéhez méltó szakmai megoldások javaslatával majd alkalmazásával zajlott.Megragadva az alkalmat, itt mondanék köszönetet az egész csapatnak a hozzáállásért, valamint a gyors és precíz munkáért.

Göndöcs István - Holz-Fa Kft. - Kapuvár

Göndöcs István - Holz-Fa Kft. - Kapuvár

Egy régebben készült honlapunk új, modernebb formába öntését tűztük ki célul, hogy ilyen módon is tudjuk tartani a lépést az egyre jobban kiéleződő versenyben, ebben a felgyorsult világban. A Feki Webstúdió-ra két okból esett a választásunk. A honlapjukon is megtalálható referenciáik meggyőztek minket arról, hogy egy profi csapat áll a háttérben, akik meg tudnak alkotni egy igényes honlapot, ami megfelel az elvárásainknak.  Ha pedig lehetőségünk van rá szeretünk személyesen is kapcsolatot ápolni a partnereinkkel, így a Feki Webstúdió adott volt ebből a szempontból is a közelsége miatt. Az ügyfelekkel való kiemelt bánásmód számukra is fontos, ez már látszott az első találkozásunkkor is. A kommunikáció kiemelkedően gyors és folyamatos volt a projekt folyamán. A kéréseinket mindig teljesítették, még ha néha nem is volt olyan egyszerű. A csapat kiemelkedő munkát végzett végig, az eredmény pedig azt hiszem, magáért beszél.

Köszönjük, remek munkát végeztetek!

nincs fotó

Földes Gábor, Kreatív igazgató - Broncheé International

Sok web- és alkalmazásfejlesztő céggel dolgoztam, de azt a rugalmasságot és profizmust, amit a Feki Webstúdió kollégái nyújtottak nekem, egyelőre úgy érzem nem lehet felülmúlni. Ismeretlenül pottyantam be hozzájuk a szakmában keringő igen pozitív visszajelzések alapján, és az idő és a sok sok hónapos fejlesztés  végeredménye bebizonyította, nem voltak alaptalanok az információk. Nehéz egy megrendelő konkrét elképzeléseit végül valóságos, működő és profi rendszerré megalkotni, de nekik sikerült, így bátran merem ajánlani mindenkinek, és remélem a szoftverünk folyamatos fejlesztése is hasonló szakértelemmel és rugalmassággal folytatódik. 5 star rating!

Gergácz Roland, Ügyvezető igazgató - PolluxLED

Gergácz Roland, Ügyvezető igazgató - PolluxLED

Attilával gyermekkorunk óta ápolunk jó viszonyt és nem volt kérdés, hogy a Fekiwebstudiot keresem fel először honlapunk készítésének céljából. Már az első megbeszélés után feltűnt a csapat hozzáértése, amit az is jelez, hogy találkozásunk után pár nappal már megkaptuk az első nyers honlap struktúrát. Nagyon tetszett, hogy a kapcsolattartásuk folyamatos és megbízható, reakcióidejük pedig kiemelkedően gyors aminek eredményeképpen hamar és hibamentesen(!) el tudtuk indítani a honlapunkat. Mindenkinek ajánlom őket, akik egy igényes és megbízható honlapot szeretnének.
Köszönjük!

Kuslics Kati - Kuslics Kertépítés

Kuslics Kati - Kuslics Kertépítés

A remek referenciák és ismerőseink ajánlása alapján egyértelmű volt, hogy a Feki Webstúdiót válasszuk cégünk új arculatának kialakításához és őszintén mondhatom, hogy nem kellett csalódnunk. A csapat minden tagja tökéletes partner abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást elképzeléseink megvalósítására. A közös munkát könnyíti, hogy a fiúk figyelmét nem kerüli el semmi, türelemmel és lelkesedéssel fogadják a kritikát, mindig van a tarsolyukban egy új ötlet. Ők azok, akik mindig felveszik a telefont, rekord gyorsasággal reagálnak az e-mailekre és nem restellnek emlékeztetni arra, hogy elfelejtettem elküldeni a megígért anyagokat. Mind szakmailag, mind emberileg a topon vannak. Nagyon örülök, hogy megtapasztalhattam a velük való munka örömét.

Az egyesületünk folyamatos taglétszám növekedése után, a sportkör vezetőségében megfogalmazódott a gondolat, hogy honlapot készítessünk. Nem is volt kérdés, hogy a Feki Webstudiot válasszuk. Már az első találkozás alkalmával látszott, hogy egy profi Team-mel szerződtünk. Vázoltuk az elképzeléseinket, amit teljes egészében megvalósítottak és kaptunk egy nagyon szép, olyan sokszínű honlapot, mint amilyen a Sportkörünk valójában. Kéréseimre rekordgyorsasággal reagáltak és minden kívánságomat teljesítették a szerkesztés folyamatában és a honlap elkészülte után is.

Köszönöm szépen az igényes munkátokat!

Radasics Tibor - Kétkerék Sport

Radasics Tibor - Kétkerék Sport

Már többször is próbálkoztunk honlap készíttetéssel, melyek vagy nem teljesítették igényeinket vagy nagyon átverésszagúak voltak. Ezután döntöttünk úgy, hogy egy igazán profi honlapkészítő csapatot keresünk. Így találtunk rá a Feki Webstúdióra, ahol mindvégig készségesek, segítőkészek voltak, megértettük egymást, annak ellenére, hogy a számítógép használatában kevés tapasztalattal rendelkezünk. Weboldalunkat könnyen kezeljük, saját magunk töltöttük fel fotókkal, leírásokkal és vásárlóinktól máris több pozitív visszajelzést kaptunk.
Ács Norbert - Duroclick - Innováció

Ács Norbert - Duroclick - Innováció

Mivel már az előző honlapunkkal is nagyon elégedett voltunk, nem volt kérdés számunkra, hogy a Duroclick weboldalának elkészítését is a Feki Webstudiora bízzuk. A honlap kiemelkedően gyorsan készült el, mégis mind arculati kialakításban, mind pedig tartalmilag teljességgel megfelelt az elképzeléseinknek. Számunkra nagyon fontos volt a folyamatos kommunikáció, ami már a kezdetektől fogva rendkívül jól és olajozottan működött. Csapatuk professzionális szakemberekből áll, akik készséggel állnak a megrendelőik rendelkezésére. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Fodor István - István UniService

Fodor István - István UniService

Első honlapunk megújításáról már korábban döntöttünk, azonban az új szolgáltató kiválasztását nem akartuk elhamarkodni. Környékbeli vállalkozásként nyilván nem volt nehéz megtalálni a Feki Webstudio-t, viszont fontos szempont volt, hogy egy megbízható, jól felkészült partnert találjunk. A Feki Webstudio referenciáiból egyértelműen kiderült, hogy minden egyes munkájuk során igyekeznek az ügyfeleik igényeit maximálisan kielégíteni, amit már az első személyes egyeztetés során is megtapasztalhattunk. A közös munkát 2014 végén kezdtük, és köszönhetően a jól felkészült, konstruktív csapatnak, ma már mi is elmondhatjuk, hogy a vállalkozásunk egy igényes és jól működő honlappal rendelkezik. Nagy segítséget jelent számunkra az egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát admin felület, mely segítségével folyamatosan aktualizálhatjuk a honlapunk anyagait.

Köszönjük mégegyszer, és bátran ajánljuk a kíváló csapatot minden új és megújulni tervezett honlap tulajdonosának.

Kovács Istvánné, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium igazgatója - Hunyadi Szépe Szépségverseny

Kovács Istvánné, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium igazgatója - Hunyadi Szépe Szépségverseny

A Feki Webstudio felajánlásaként kaptuk a lehetőséget egy honlap elkészítésére a vállalkozásnál dolgozó egykori diákunk közbenjárásával. A weboldal az intézményünkben már régóta meglévő hagyomány megújítását szolgálja. Ez az esemény a Hunyadi-bálhoz kapcsolódó szépségverseny.

A weblap lehetőséget ad arra, hogy a jelölteket szélesebb körben megismerhessék, illetve, hogy a mai igényeknek megfelelően történhessen a szavazás.

A weblap tervezési és kivitelezési szakaszában is az elképzeléseinket, kéréseinket a szerkesztők mindig figyelembe vették, sőt ötleteikkel segítették az arculat kialakítását. Élmény a webstudio munkatársaival az együttmunkálkodás, reméljük, hogy lesz még közös, megvalósítandó projekt.

Bátran merjük ajánlani mások számára is, főleg ha igényes, precíz és rugalmas munkatársakkal akarnak együtt dolgozni.

A Hunyadi szépe oldal pár hete működik, de diákjaink és tanáraink között már osztatlan sikert aratott eddig is.

További munkájukhoz kívánunk sok sikert, minél több megrendelőt. 

Nagy Roland, Beszerzési vezető - Minigarden - Innováció

Nagy Roland, Beszerzési vezető - Minigarden - Innováció

Több ajánlat közül döntöttünk a Feki Webstúdió mellett, ami utólag is nagyon jó döntésnek bizonyult. Külön dicséret, hogy nem robot módjára teljesítették kéréseinket, nem a gyors pénzszerzés, hanem a minőségi munka volt a cél. Hamar átlátták a feladatot, a weboldal számára előnytelen kéréseket jelezték, ajánlottak helyettük jobb megoldást.
Rugalmas, baráti hozzáállás, felkészült csapat. Csak ajánlani tudjuk Őket.
Rabi Géza, okl. építészmérnök - Rabi Géza, építészmérnök

Rabi Géza, okl. építészmérnök - Rabi Géza, építészmérnök

Régi, és megbízható barátság alapján választás nélkül vezetett az utam a Feki Webstudióhoz. Tudtam, mire számíthatok, de meglepően többet kaptam!

Hozzáállás, felkészültség, sokrétűség.

Páliné Keller Csilla, munkaszervezeti vezető - Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Páliné Keller Csilla, munkaszervezeti vezető - Alpokalja-Fertő-táj Egyesület

Célunk a munkánkhoz kapcsolódó információk egyértelmű átláthatósága volt valamint, hogy az oldalunkra kattintók azonnal, könnyedén eligazodjanak a pályázati lehetőségek tengerében. Ehhez egy jól strukturált oldalra van szükségünk. Úgy érezzük a Feki Webstudio ezt kitűnően teljesítette. Remek együtt dolgozni egy ilyen szakértő társasággal, akik amellett, hogy gyorsan és jól dolgoznak, de még rugalmasak is és tudnak alkalmazkodni az igényeinkhez. Ezért bátran merjük ajánlani mindenkinek, aki egy designos, könnyen áttekinthető, funkcionális de mégis szép és egyedi honlapot szeretne rövid időn belül, megfelelő minőségben! Munkájukat köszönjük és még sok sikeres, szép munkát és együttműködést kívánunk!

Bognár Márta, Szabó László - nincskivel.hu

Bognár Márta, Szabó László - nincskivel.hu

Csak olyan céggel akartunk együtt dolgozni, ahol látjuk a csillogó szemeket, akik éppen úgy lelkesednek az ötletünkért, mint mi magunk. Azért választottuk a Feki Webstudio Kft-t, mert már az első alkalommal lelkesen gondolkodtak együtt velünk. Azt hiszem sokat tanultunk egymástól, és annyira elégedettek vagyunk az eredménnyel, hogy már a következő közös munka alapjait is lefektettük. Minden együttműködésben az eredmény mutatja meg a minőséget és mi büszkék vagyunk az eredményre.

nincs fotó

Ügyvezető igazgató - DentalGooo - Fogászat-közvetítő

A Feki Webstudiot egy öttlettel kerestem meg és közösen gyúrtuk rendszerré az egészet. Rengeteg építő jellegű tanácsot kaptam Attillától. A kéréseimre mindig megoldást talált és nem kifogást. Ajánlom őket mindenkinek, aki pontos és komoly munkát szeretne kapni!
Gál Zoltán, ügyvezető igazgató - Gál Busz Kapuvár

Gál Zoltán, ügyvezető igazgató - Gál Busz Kapuvár

Köszönjük az időre teljesített, szép, igényes munkát!
Már kapjuk a visszajelzéseket: "pozitív"! További jó munkát Neked és csapatodnak!

Ábrahámné Takács Kornélia, Szövetkezet-vezető - Segítő Kéz Szoc.Szöv.

Ábrahámné Takács Kornélia, Szövetkezet-vezető - Segítő Kéz Szoc.Szöv.

Ismertük több korábbi munkátokat, így nyitottan és bizalommal fordultunk hozzátok. Annyit tudtunk, hogy miért van szükségünk a honlapra, a hogyan tekintetében az ötleteitekre hagyatokoztunk. Már a logo tervezésénél világossá vált, hogy értitek mit szeretnénk kifejezni. Jó érzékkel terelgettél a lehetőségek között, minden igényünkre volt egy jó ötletetek. Végeredményben felülmúltátok minden elképzelésünk. Funkcionálisan teljesen megfelel, formailag pedig színes, vidám és nagyon szép. Köszönjük!

nincs fotó

Marosi Zsuzsa, Ügyvezető igazgató - Turisztikai Hotel Klaszter

A Feki Webstúdióval a profi szakmai hozzáértésük, minőségi, precíz, gyors és ügyfél centrikus munkájuk miatt szeretünk együttműködni. Az empatikus, cégünk érdekét, igényeit szolgáló és lehetőségeinket figyelembe vevő gondolkodásuk mindig gördülékenyebbé tette/teszi a közös gondolkodást és sikeressé a megrendelt projektek megvalósítását, működtetését. Nem véletlen dolgozunk kizárólag csak velük évek óta!

nincs fotó

Kiss Márton - Időjárás Sopron

Sokan vagyunk akik nem értünk az informatikához, csakis olyanokkal dolgoztathatunk, akik a legjobbak és az elképzeléseinket az informatika nyelvére tudják fordítani.

Mivel a Word és Excel használatában kimerül az informatikai tudásunk, professzionális honlap-készítő céget kerestünk. A Feki Webstudio számunkra egyértelmű és jó választás volt!

A tervezés közbeni holtpontokon átsegített az a rugalmasság és innovatív gondolkodás ami Attiláékat jellemzi. Általában a megrendelő sürgeti a partnert, hogy haladjon a projekt. A munka elvégzése közben nem egyszer volt olyan érzésem, hogy ez fordítva alakult. Ha adnának még Sztahanovista érdemrendet, a Feki Webstudio biztosan megkapta volna.

Skála János, elnök - Soproni VSE

Skála János, elnök - Soproni VSE

Pontos, precíz munkát kaptunk  Feki Webstudiótól. Fennakadások, probléma nélkül tudtuk a honlap előkészületeit, elindítását véghezvinni. Letisztult, modern, átlátható, könnyen kezelhető weboldalt kértünk és kaptunk. Örömteli, hogy a www.svse.hu oldal elkészültével sem szakadt meg a kapcsolat, és azóta is folyamatos egyeztetésekkel teszünk meg mindent szurkolóink és látogatóink igényeinek kiszolgálása érdekében.

nincs fotó

Kocsis Zsolt - Higi-Sop Webshop

Olyan webáruházat szerettünk volna, ami kielégíti partnereink speciális igényeit. Több lépcsős jóváhagyási rendszer, különböző jogkörökkel történő bejelentkezés, letisztult, átlátható rendelési felület.
Az összes kívánságunkat gyorsan teljesítették. Sikerült olyanná tenni a webáruházat amilyennek mi, illetve a felhasználóink szerettük volna.
Gyors, rugalmas és professzionális a cég. A hozzáállásuk és a szakértelmük is átlagon felüli.

Pásztor-Juszkó Viola, Online marketing igazgató - Wellness-Szállás csoport

Cégünk rendkívül aprólékos munkát végez, hogy megjelenésünk, szolgáltatásunk az igényesség minden kritériumának megfeleljen, miközben a különböző felhasználók eltérő igényeinek, online keresési szokásainak maximálisan megfeleljen. Éppen ezért, olyan weblapkészítő céget kerestük, aki a magas követelményeinknek eleget tud tenni. A Feki Webstúdióval hamar megtaláltuk a közös hangot, rendkívül rugalmasan és megoldás centrikusan állnak az újabb kihívások elé. Hasznos, kreatív és gyakorlatias tanácsokkal segítették munkánkat.
Örülünk az együttműködésnek, szívesen ajánljuk a Feki Webstúdiót mindazok figyelmébe, akik igényes, pontos, precízen megszerkesztett, magas látogatottságú honlapot szeretnének ügyfeleik elégedettsége és a bevételnövekedés érdekében!

Lugosi Zoltán, Ügyvezető igazgató - Lugosi Rendezvénysátor

Lugosi Zoltán, Ügyvezető igazgató - Lugosi Rendezvénysátor

Nagyon jó lett a honlap! Sorban jönnek az ajánlatkérések, örülünk neki! A fiam is dícséri, mert nagyon könnyen tudja kezelni, tetszik neki, hogy saját maga tudja feltölteni a fontos és változó információkat.

nincs fotó

Godó András - Fürjudvar

Maximalista ember vagyok, aki ismer, tudja rólam. Szeretek mindent magam csinálni, mert határozott elképzeléseim vannak mit, miért és hogyan csináljak. Így volt ez a honlapommal kapcsolatban is. A programozáshoz viszont nem értek. Ezért fordultam a FEKI WEBSTÚDIO-hoz, akik az általam elmondottak és leírtak alapján elkészítették a számomra nagyon tetszetős és profi weboldalamat, amely hűen tükrözi a fürjtartással kapcsolatos szemléleteimet. ( És most már Ők is tudják mi az a fürj!) Köszönet érte!

Harka Zoltán, technikai igazgató - Pro Kultúra

Harka Zoltán, technikai igazgató - Pro Kultúra

Igényes és praktikus – ha két szóban kellene jellemezni, ilyen honlapot készített nekünk a Feki Webstudio. Öröm volt együtt dolgozni a csapattal, minden kérésünket azonnal teljesítették, szinte lesték a gondolatainkat. Végre egy olyan cég, akinek tényleg számít, hogy elégedett legyen a megrendelő. Köszönjük!

Csepregi Csaba, ügyvezető igazgató - Magyar Aranytartalék Ügyvitel

Csepregi Csaba, ügyvezető igazgató - Magyar Aranytartalék Ügyvitel

Cégünk alapításakor és üzletágunk elindításakor olyan Partnert kerestünk, aki minden web és informatikai fejlesztésünket végig tudja kísérni a honlaptól az ügyviteli rendszeren át a számlázásig.
„Amit lehet, azt automatizáljunk!” volt a jelmondat!

Mi tudtuk, hogy milyen funkciót kell betölteni a rendszernek, a Feki Webstudió pedig létrehozta!
Közös munkánk során nagyra értékeltem a hozzáértéseteket és szakértelmeteket!
A türelmetek, rugalmasságotok és pontosságotok nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeres üzletmenetet folytassunk. Fejlesztéseitek által magas színvonalon szolgálhatjuk ki Ügyfeleinket és Közvetítő Partnereinket!

Bosnyák Attila, Vezérigazgató - Consequit Zrt.

Bosnyák Attila, Vezérigazgató - Consequit Zrt.

A Feki Webstudió legnagyobb értéke hogy megérti az üzleti igényt és azt üzleti fejjel gondolkodva ülteti át informatikai megoldásokba. Az eredmény egy felhasználóbarát, könnyen használható, az üzleti folyamatokat kiválóan támogató alkalmazás. Az infomatikai szolgáltatások terén ritka meglepetésként a társaság tartja a vállalt - olykor elég szűkös - határidőket és rugalmasan alkalmazkodik a megrendelő igényeihez.

A társasággal való együttműködést kifejezetten pozitív élménnyé teszi a csapat kiváló szakmai felkészültsége, kreativitása és rugalmassága. A munka meglepetésektől mentes, korrekt üzleti kapcsolat keretében zajlik.

Kocsisné Péterfy Hajnal, Kommunikációs vezető - Az Élet: Ajándék

Kocsisné Péterfy Hajnal, Kommunikációs vezető - Az Élet: Ajándék

Pályázati honlap elkészítésén dolgoztunk együtt a Feki Webstudióval. Nem csak gyorsan és megbízhatóan dolgoztak, de nagyon könnyen tudtunk velük kommunikálni és sok ötletet is adtak, hogy igazán könnyen kezelhető és praktikus legyen a honlap. És a pályázatoknál oly fontos adminisztrációs előírások teljesítésében is maximálisan a segítségünkre voltak. Köszönjük a gyors, pontos, kreatív munkát és a szép, könnyen kezelhető honlapot!

Fekete Ibolya, Korokan Masszázs - Korokan Kismama masszázs

Fekete Ibolya, Korokan Masszázs - Korokan Kismama masszázs

Nagyon köszönöm a szuper gyors munkát, és ezt az igazán igényes honlapot a Feki Webstúdiónak. Bármikor tudom a szöveget változtatni, aktualizálni az időpontokat. Nagy mértékben könnyítve meg a munkámat és az életemet:)). Rövidesen folytatjuk az új projektettek a további közös munkát.

nincs fotó

Zsugonitsné Cili - Autós gyerekülés webshop

Profi csapat - profi munka ! A végeredmény nem is lehet más mint igényesen kivitelezett honlap amit nekem készített a Feki Webstúdió. Nagyon meg vagyok elégedve,  amit kigondoltam azt 100%-ban megvalósították, sőt még egy "kicsit";-) tettek is hozzá. Aki nem hiszi, hát nézze meg a honlapom!
Ha még egyszer készíttetnék honlapot, biztos megint Őket választanám!
Köszönöm a munkátokat!

nincs fotó

Nagy Ernő, Tulajdonos - Detect-Point Magánnyomozó iroda

A Feki Webstudioban készült honlapunk már bőven meghozta az árát. Ügyfeleink, leendő ügyfeleink közül három főből kettő biztosan megnézi, illetve több ügyfelünk már egyenesen a honlapról érkezett. Ajánlom induló vállalkozásoknak és az Interneten kevésbé jártas vállalkozóknak is a segítőkész csapatot!

Leonid Rudnitsky, Projekt Manager - Belvedere Appartements Wien

Leonid Rudnitsky, Projekt Manager - Belvedere Appartements Wien

A webstudioval 3 héten át dolgoztam együtt a weboldalunk újraindításán. Ez idő alatt nyugodt szívvel fordulhattam hozzá kéréseimmel, míg ő teljes erőbedobással dolgozott azon, hogy az oldalból a lehető legtöbbet hozza ki. Számos olyan hasznos tanáccsal és ötlettel látott el minket, amelyektől a honlap mind esztétikai szempontból, mind kezelhetőségét tekintve kiemelkedővé vált. Élmény volt számunkra a Webstúdióval együtt dolgozni, és biztosan tudom, hogy a jövőben is hozzájuk fogok fordulni.

A Feki webstúdió munkáival kedvenc marketinges klubunkban ismerkedtünk meg - ez nem csak a klubélet és a barátságok miatt fontos, hanem azért is, mert biztosak lehettünk abban, hogy egy ilyen nagyszabású projekt esetében a programozó és a designerek marketinges háttere is adott, képesek "vevő fejjel" gondolkodni. Megbízóként számos nagy projekttel a hátam mögött bátran mondhatom, hogy egész biztos vagyok abban, hogy megtaláltam azt a fejlesztő csapatot, akire biztosan számítani lehet. Rugalmas, toleráns, és maximálisan hozzáértő szakemberek, akiket azóta már tovább is ajánlottam mások számára. Remélem, nem ez lesz az utolsó pozitív értékelés amit ide írni fogok, hiszen 2012-ben egy másik projektünk rekonstrukcióját is a Feki Webstúdióra szeretném bízni.

Gáspár Katalin - www.harmonet.hu

 

Több nagy projekttel a hátunk mögött (pl.: www.mymusic.hu és www.borterasz.hu) a Feki Webstúdiót bíztuk meg a Harmonettel közös legújabb projektünk, a Lélekpillangó weboldalának megalkotásával. Korrekt, gyors, pontos munkát végeztek, és ami nagyon fontos, kisebb módosítási kéréseinkre is gyorsan reagáltak, nem kellett napokig várni. Minden szempontból elégedettek voltunk, biztos vagyok benne, hogy a jövőben is fogunk még dolgozni velük.

Szilágyi Imre - MyMusic Kft.

nincs fotó

Németh Gyula, Renato Design Bt. - Trend Ajándék

Nagyon elégedettek vagyunk! Határozott elképzeléseink voltak. Nem az első
webáruházunk és nagyon jól sikerült a www.trendajandek.hu! Ami nagyon fontos volt: határidőre elkészült.

Szeretnénk ezzel az áruházzal is hasonló sikereket elérni a közel jövőben,
mint a már működő www.byhome.hu webáruházunkkal.

Már most eldöntöttük, hogy következő feladattal is Őket bízzuk meg.
Mindkét félnek gyümölcsöző kapcsolatot indítottunk el.

nincs fotó

Vass István - Szamos Túra weboldal

Velünk aztán tényleg nem volt könnyű dolguk!
A kezdet kezdetén még mi magunk sem tudtuk, hogy milyen honlapot szeretnénk. Aztán egy-két e-mail váltás és elkezdett alakulni, formálódni az egész.
A mit szóltok ehhez? mi a véleményetek erről? ez így nem lenne jó? típusú kérdésekre csak nagyon röviden kellett válaszolnunk: ez az! igen! rendben!
Nagyon kreatívak és rendkívül türelmesek!
Szerintem nagyszerű munkát végeztek néhány hét alatt!
És ami még legalább ilyen fontos, olyan adminisztrációs felületet készítettek a háttérmunkákhoz, amit mindenféle számítástechnikai képzettség nélkül, könnyedén tudunk használni!
Köszönjük!

nincs fotó

Horváth-Doriné Köves Zsuzsanna - Fertődi Szörp

Tökéletesen eltaláltátok, amire gondoltunk!
Bízunk benne, hogy vásárlóink is örömmel keresik fel weboldalunkat!

nincs fotó

Tauber János, Projekt Manager - IFK Music - Hangtechnika

A mai " digitális " világban elengedhetetlen egy design-os, jól működő honlap.
A Feki webstudió - ha szabad így fogalmaznom - a webmesterek mestere, mondhatni a legnagyobb mesterei ennek a szakmának!
Elképzeléseinket az új honlapról úgy valósították meg, ahogy azt mi megálmodtuk és kíváló ötleteket javasoltak emellé. Ezt összegyúrtuk és megszületett az oldalunk, aminek köszönhetően már most mérhető munkájuk gyümölcse !!! Köszönjük !

Dr. Varga Kálmán, kuratóriumi elnök - Esterházy Kastély Kápolna Alap.

Dr. Varga Kálmán, kuratóriumi elnök - Esterházy Kastély Kápolna Alap.

Ha valaki támogat egy közcélú civil szervezetet, nemes cselekedet és igaz köszönet jár érte. Ahogy köszönet a FEKI WEBSTÚDIÓ KFT-nek is, amelynek munkatársai önzetlenül és felajánlásként készítették el az Esterházy Kastély Kápolna Alapítvány honlapját!
Ám ha a szép gesztus és segítség még profizmussal is jár, mint a honlapunk esetében, külön elismerés is jár érte: ennyire esztétikus és jól kezelhető honlap összeállítását csak tehetséges és lelkiismeretes szakemberek képesek alkotni.
Köszönöm ezt a munkát az alapítvány kuratóriuma és mindazok nevében, akik majd a derűt sugárzó honlapunkra látogatnak!
Benke Gábor - Vízmegtakarítás.hu Kft. - Vízmegtakarítás értékesítési site

Benke Gábor - Vízmegtakarítás.hu Kft. - Vízmegtakarítás értékesítési site

Végre sikerült lecserélnem elavult weboldalam olyanra, amilyet mindig szerettem volna. Könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető a tartalom és a sebessége is kiváló. Köszönöm szépen a folyamatos és rugalmas munkát! 

Ubrankovics András, Műszaki ügyintéző - Ubrankovics Faépítészet

Ubrankovics András, Műszaki ügyintéző - Ubrankovics Faépítészet

Az új honlappal és a marketinggel karöltve növelni tudtuk az eladásaink számát, szóval elégedettek vagyunk honlapunkkal!

Börzsei Ádám és a Börzsei Lakáskultúra dolgozói - Art Ajándék Webshop

Börzsei Ádám és a Börzsei Lakáskultúra dolgozói - Art Ajándék Webshop

Egy régi álmunk vált valóssággá ezzel az oldallal, nagyon örülök hogy a Feki Webstudiot választottuk! Munkájukat igényesség, precízség és villámgyors ügyintézés jellemzi. Csak ajánlani tudom azoknak, akik a szakmájukat profi szinten gyakorló, bármilyen egyedi igényt kielégítő társaságot keresnek weblapjuk elkészítéséhez, mindezt korrekt árakon. Köszönjük Attila neked és munkatársaidnak!

Lendvay Tamás, Okleveles építész mérnök - Lendvay Építész Iroda

Lendvay Tamás, Okleveles építész mérnök - Lendvay Építész Iroda

A webstudio maximálisan azt nyújtotta, amit szerettem volna. Sikerült teljes mértékben megvalósítani az elképzeléseimet. Mindenkinek ajánlom!

Nagyvonalakban határozott elképzeléseink voltak, milyen honlapot szeretnénk egyesületünknek.  Fő cél volt a könnyű kezelhetőség és átláthatóság, valamint a tagjaink közötti gyors kommunikáció lehetősége. Egy személyes találkozást követően egyeztettük ötleteinket és lehetőségeinket. A Feki Webstudio munkája tökéletesen megfelel minden elvárásunknak. Egy igényes, szép honlapot tudhatunk magunkénak, bátran merem mondani, hogy a madarásztársadalom berkein belül országosan az egyik legkülönbet. Az eddigi visszajelzések alapján is a honlap pozitív fogadtatásra talált, hisz az egyesület életéről, rendezvényeinkről napra készen tudjuk tájékoztatni az érdeklődőket. Köszönjük a Feki Webstudio gyors, precíz és profi munkáját!

nincs fotó

Zambó Istvánné, iskolaigazgató - Hegykői Általános Iskola

Most, hogy személyes ismeretség után végre rátaláltunk a Feki Webstudiora, egyszerre megoldódtak az iskolánk honlap-problémái, melyekkel évek óta küszködtünk.

Rengeteg praktikus ötletet kapunk, és a mi ötleteinket is könnyűszerrel megvalósítják. Az új internet címünkkel hamar megtalál mindenki: szülők, gyerekek, tanárkollégák, érdeklődők. Mi magunk is azonnal frissíthetünk, így napra kész a honlapunk mindig. Köszönjük a gyors, precíz, korrekt munkát!

Rengeteg praktikus ötletet kapunk, és a mi ötleteinket is könnyűszerrel megvalósítják. Az új internet címünkkel hamar megtalál mindenki: szülők, gyerekek, tanárkollégák, érdeklődők. Mi magunk is azonnal frissíthetünk, így napra kész a honlapunk mindig. Köszönjük a gyors, precíz, korrekt munkát!

Kóczán Bálint - Sopron Rádió

Kóczán Bálint - Sopron Rádió

A Feki Webstúdió minden szempontból az ideális választás, ha új honlapra van szüksége. Szakmai rálátásukkal, rugalmasságukkal és kreativitásukkal garantálják a megbízhatóság és a minőségi munkát. A megrendelést határidőre elvégzik és bárminemű kérdésben készséggel segítenek. A többhetes közös munka alatt csak jó tapasztalattal gazdagodtunk, így bátran ajánlom másoknak is. A weboldalak szerkesztésében kiválóan dolgoznak mind esztétikailag, mind szakmailag a team tagjai. Elképzeléseinket megvalósították, nem körülményesek és bátran kijelentem, hogy országos viszonylatban is kiemelkedő oldalt hoztak létre.

Az új rádiós weboldalról a www.radioservice.hu rádiós portál is beszámolt.

nincs fotó

Szanyi Lívia, személyügyi osztályvezető - Soproni Vízmű ZRt.

Éreztük, hogy a honlapunk megújításra szorul, korszerű, a fogyasztóink számára praktikus és az információk gyors elérését biztosító honlapra van szükségünk, ami emellett felhasználóbarát, a naprakészség érdekében egyszerűen kezelhető.
Szakértő céget kerestünk és találtunk a Feki Webstúdióban, ahol szokatlan gyorsasággal és rugalmassággal fogtak hozzá a fejlesztéshez. Mind az arculat, mind a tartalom tekintetében az igényeinkhez alkalmazkodó javaslatokkal támogatták a közös munkát. Az elkészült honlap napi segítségük nélkül is kiválóan működtethető, az időnként felmerülő egyedi kéréseinket pedig rendkívüli gyorsasággal teljesítik.

Simon László, szakosztályvezető - Simon Gym Fertőszentmiklósi SE

Simon László, szakosztályvezető - Simon Gym Fertőszentmiklósi SE

Határozott elképzelésünk volt az oldallal kapcsolatban. Legfőbb szempont az egyszerű kezelhetőség és a jó áttekinthetőség volt. Elvárásainkat teljes mértékben kielégítő honlapot kaptunk, amely remélhetőleg nagyban segíti klubunkat az előrehaladásban és minél több emberrel megismerteti és megszeretteti ezt a sportot. Köszönjük a Feki Webstudio gyors és precíz munkáját, és sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

Piskolti Béla, ügyvezető igazgató - Sefra Hungária Kft. - Webshop

Piskolti Béla, ügyvezető igazgató - Sefra Hungária Kft. - Webshop

Nagy kihívás volt cégünk weblapjának átformálása web-áruházzá. Örülök, hogy Titeket választottunk ennek megvalósításához. Kreatív, precíz, gyors munkavégzésű csapattal találkoztunk. Reméljük még sokáig tart együttműködésünk! További sok sikert kíván a Sefra Csapata!

Kelemen Péter, ügyvezető igazgató - Euroterm Épületgépészeti Kft.

Kelemen Péter, ügyvezető igazgató - Euroterm Épületgépészeti Kft.

Manapság rendkívül fontos a megújulásra való készség és képesség. Értsünk ezalatt akár tartalmi, akár megjelenési formában való újítást. Legyen ez egy új cikk megjelenése az alternatív energiákról vagy akár referencialistánk folyamatos bővítése: a Feki Webstudio mindezt lehetővé tette - még speciális külalaki kívánságainkat is tökéletesen teljesítve. Mindezek eredménye egy modern, dinamikus és minden igényt kielégítő weboldal.

Hadarits Tímea, főszervező - Világörökség Napja

Hadarits Tímea, főszervező - Világörökség Napja

A Fertő-táj Világörökség Nap honlapon a rendezvény programja és annak részletei könnyen áttekinthetőek, a későbbiek folyamán az adatok egyszerűen frissíthetők, ezzel napra készen tudjuk informálni az érdeklődőket. Köszönjük a gyors munkát!

Fekete Ágnes, főszervező - Fertődi Családi Lovasnap

Fekete Ágnes, főszervező - Fertődi Családi Lovasnap

A rendezvény szervezőiként szerettük volna ha a honlap visszaadja a rendezvény szellemiségét, ha a látogatói végignézve menüpontjait tisztában lehetnek a program hangulatával. Véleményünk szerint ez megvalósult, és külön öröm számunkra, hogy ezt későbbiek folyamán mi is könnyedén kezelni, frissíteni tudjuk.

Magyarné Artner Hajnalka, főszervező - Ágfalvi Ikerfesztivál

Magyarné Artner Hajnalka, főszervező - Ágfalvi Ikerfesztivál

Nagy izgalommal vártuk, hogy elkészüljön a Nemzetközi Ikerfesztivál honlapja. Honlapunk elkészítésénél fontos szempont volt számunkra, hogy vidám, hangulatos és könnyen kezelhető, jól áttekinthető legyen! Konkrét elképzelésünk nem volt, de szakszerű tanácsokat kaptunk a webstudiótól ötleteink megvalósításához már a honlap tervezésétől kezdődően. Nagyon örülünk annak, hogy a honlap karbantartását is teljes mértékben átvállalják. A weblap rövid határidővel, nagyon precíz munkával készült. Ami fontos még nekünk, hogy a kapcsolattartási lehetőség folyamatos, bármilyen felmerülő problémával, kérdéssel azonnal elérhetőek, nagyon segítőkészek és türelmesek! Nagyon köszönjük a Feki Webstúdió munkáját, reméljük még sokáig együtt tudunk dolgozni! Mindenkinek bátran ajánljuk őket, akik gyors, pontos, precíz munkavégzést, együttműködést szeretnének!

nincs fotó

Szántó Zoltán, iskolaigazgató - Felsőbüki Nagy Pál Ált. Iskola

A honlapra vonatkozólag iskolánk szempontjából fontos kritérium volt , hogy színekben gazdag, fiatalos, jól áttekinthető legyen. E kívánságunknak az alkotó maradéktalanul eleget tett. Ezen kívül örülünk annak is, hogy magunk frissíthetjük, alakíthatjuk weblapunk bizonyos elemeit, pl.: az intézmény eseményeiről, aktualitásairól szólókat. Köszönet érte!

Wellner Andrea, intézményvezető - Gy-M-S M. Önk. Ált. Okt. Központja

Wellner Andrea, intézményvezető - Gy-M-S M. Önk. Ált. Okt. Központja

Két éven belül már a második honlapot készítették nekünk, hiszen intézményünk a múlt nyáron jelentős átalakuláson ment keresztül. Az elképzeléseinket a legmesszebb menőkig figyelembe véve és szakszerű tanácsaik alapján történt az új tartalom és forma kialakítása. Külön kiemelendő a gyors és precíz munkavégzés, és a menet közben felmerülő igényekre való azonnali reagálás.

Régóta terveztük, hogy honlapunkat modernizáljuk, átláthatóbbá és színesebbé tesszük. Fontos tartottuk, hogy a honlapon a világörökségi települések, helyszínek nagyobb hangsúlyt kapjanak, megújítsuk a hírlevél funkciót, így a híreket könnyebben és gyorsabban tudjuk eljuttatni a táj iránt érdeklődőknek. A korábbi domain és tárhely szolgáltatónk megszűnésével, az új honlap elkészülése sürgetőbbé vált. A Feki Webstudiotól így azt kértük, hogy honlapunk mielőbb, a fenti igényeket kielégítve készüljön el. A honlap nem várt gyorsasággal és minőségben készült el. Jó volt együtt dolgozni, köszönjük!

nincs fotó

Hadarits Kristóf, ingatlan szakértő - Biztos Siker Ingatlaniroda

Honlapom modernizálásnak 2 oka volt. Szerettem volna szebb, informatívabb módon megmutatni ingatlankínálatomat a felhasználóknak különös tekintettel a fotógalériára illetve az admin felületet az eddiginél egyszerűbben, gyorsabban szerettem volna képekkel feltölteni. Ezt a két kérést a Feki Webstudio maximálisan teljesítette, sőt az új designak köszönhetően ingatlankeresővel és a kapcsolatfelvételt megkönnyítő levelezéssel is gazdagodott a honlap. Az új design mindenki számára átlátható és egyszerű kezelhetőséget biztosít, ami egyáltalán nem ment a látvány rovására, sőt...

nincs fotó

Dr. Horváth Gyula, munkaszervezet-vezető - Csornai Többcélú Kist. Társ.

A Csornai Többcélú Kistérségi Társulás hiánypótló jelleggel, a nyilvánosság megfelelő biztosítása érdekében készíttette honlapját pályázati támogatással. A kedvező árajánlat és az igényes portfólió megtekintése után döntöttünk a Feki Webstudio mellett. A készítők mindvégig figyelembe vették elvárásainkat, igényeinket. Szakmai tudásukkal már a honlap felépítésének tervezésénél nagy segítségünkre voltak. Grafikai szempontból kiemelt figyelmet fordítottak a meglévő marketingelemhez (logó) és a kistérség arculatához való illeszkedésre. A weblap rövid határidővel, precíz munkával, rugalmasan és folyamatos egyeztetés mellett készült. Az adminisztrációs felület kezelésében a webstudio a mai napig lelkiismeretesen segíti munkánkat.

nincs fotó

Ábrahám Attila, ügyvezető igazgató - Gartenpro - Faház gyártó vállalkozás

Elsődleges szempontunk a weboldal modernizálása és az adminisztrációs munkák gördülékennyé tétele volt. Az elkészült munka ezen elvárásainknak minden szempontból tökéletesen megfelel. A weblap elkészültéig több módosítást is igényeltünk design és működés szempontjából is. A változtatások kezelésében mindig a legnagyobb rugalmassággal találkoztunk. Külön köszönet az érdemi munka elindítása és a közzététel közötti szűkös határidő, a többszöri felület- és működésbeli módosítási igényeink ellenére végzett nagyszerű munkáért!

Szédelyi Judit, marketing-vezető - Fertő tavi hajózás

Szédelyi Judit, marketing-vezető - Fertő tavi hajózás

Egyszerű és átlátható, információs magyar nyelvű honlapot képzeltünk el. Ennél sokkal többet kaptunk, ötletes, igényes, izgalmas oldalt, amely már az első napon több megrendeléshez segítette a Hajózási Társaságot. Öröm volt együtt dolgozni a Webstudió kreatív és segítőkész csapatával.

Deák Ildikó, marketing-vezető - Villa Cecile - Sopron

Deák Ildikó, marketing-vezető - Villa Cecile - Sopron

Egy projekt során elsődlegesnek tarjuk a pontosságot, a folyamatos rendelkezésre állást és a rugalmasságot, melyek minden munka sikerének alapvető feltételei. Mindezeket teljes mértékben megkaptuk, és ez azt hiszem az elkészült oldal színvonalán is látszik, mindenki legnagyobb megelégedésére. Jól tudtunk együttműködni, így biztos, hogy a jövőben is lesznek további megrendeléseink.

Páli Dávid, lovardavezető - Széplak Lovasudvar

Páli Dávid, lovardavezető - Széplak Lovasudvar

Célunk egy esztétikus, fiatalos, dinamikus honlap kialakítása volt, amely naprakészen mutatja lovardánk kínálatát, gyorsan és könnyen tölthetővé válnak az új hírek, információk. Úgy érezzük, sikerült. A lap szép, a látogatónak kedvet ad a böngészéshez, hasznos információk letöltéséhez. A honlaphoz tartozó adminisztrációs felület könnyen kezelhető, hamar elsajátítható, szerencsésen minden menüpont tölthető, frissíthető. A honlap szerkezete rugalmas, még sok bővítési, fejlesztési lehetőséget tartogat, amely a jövőbeni újítások alapja lehet. Nem utolsósorban említeném meg a webstudió rugalmas együttműködésre való alkalmasságát, amely lehetővé tette új formák, innovatív elemek beemelését, kipróbálását is.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely