Garanciáink

 

Megbízhatósági garancia2007 óta működő cégünk, közel 500 projekten dolgozott eddig. Az általunk készített weboldalak saját szerverről futnak, így garantálva, hogy a tárhely-szolgáltatásrendelkezésre állása éves szinten 99%.

100%pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garanciaAmennyiben az átadást követő 1 hónapon belül úgy érzi elégedetlen a munkánkkal, a kifizetett összeget maradéktalanul, kérdés nélkül visszafizetjük.

 

Egyediség GaranciaAz általunk készített weboldalak egyedi designjáról grafikusunk gondoskodik, aki a rendelkezésre álló információk, elképzelések alapján tervezi meg a weboldal design-ját. Webfejlesztőink egyedileg építik fel a honlapokat, így pontosan azokat a funkciókat fogja kiszolgálni, amikre szükség van, és nem lesznek zavaró, felesleges tényezők sem.

 

Működési GaranciaA szoftver elkészülte után minden funkcióra garanciát vállalunk. Amennyiben a megrendelt szoftverrel bármilyen funkcionális hiba akadna, ezeket maradéktalanul javítjuk. Ennek feltétele a szoftver tárterületéhez való kizárólagos hozzáférési jogosultságunk.
Cégünk garantálja, hogy az átadás napján a leggyakrabban használt 4 böngésző legfrissebb verziójában (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome) az elkészült munka, egységesen jól, funkcionálisan tökéletes módon használható.

 

100% határidő garanciaA szoftver elkészítési ideje általában, maximum 30-40 munkanap, melyet minden esetben pontosan betartunk. A gyakorlat azt mutatja, hogy a határidő előtt el tudunk készülni a munkával.


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár

Simon Edit - Könyvtárvezető - Fertőd Városi Könyvtár


A Fertőd Városi Könyvtárnak az elavult honlapját szerettük volna a mai követelményeknek megfelelőn a használók részére átalakítani, frissíteni és vonzóbbá tenni. Hosszas keresgélés után jutottunk el a Feki Webstudio-hoz, a munka folyamán beigazolódott, hogy jól választottunk. Elképzeléseink és a Studio szakembereivel történt beszélgetések során sikerült céljainkat megvalósítani. A csapat kreativitása, precízsége segítségünkre volt. Egyik legfontosabb célunk között szerepelt, hogy a könyvtárhasználók – látogatók szívesen, célzottan és naprakészen tájékozódhassanak a könyvtár életéről. Elengedhetetlen volt számunkra, hogy a weboldal könnyen szerkeszthető legyen, és a felépítettsége segítsen minket abban, hogy egyszerűen tudjunk a látogatók részére friss tartalmakat feltölteni, miközben az oldal átlátható adminisztrációs felülete lehetővé teszi számunkra, hogy a meglévő kreativitásunkat is kiaknázhassuk. Én azt gondolom, hogy sikeres lett és bízunk abban, hogy a használók visszajelzése alapján pozitív következtetéseket vonhatunk le.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely