Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Páli Dávid, lovardavezető - Széplak Lovasudvar

Páli Dávid, lovardavezető - Széplak Lovasudvar

Célunk egy esztétikus, fiatalos, dinamikus honlap kialakítása volt, amely naprakészen mutatja lovardánk kínálatát, gyorsan és könnyen tölthetővé válnak az új hírek, információk. Úgy érezzük, sikerült. A lap szép, a látogatónak kedvet ad a böngészéshez, hasznos információk letöltéséhez. A honlaphoz tartozó adminisztrációs felület könnyen kezelhető, hamar elsajátítható, szerencsésen minden menüpont tölthető, frissíthető. A honlap szerkezete rugalmas, még sok bővítési, fejlesztési lehetőséget tartogat, amely a jövőbeni újítások alapja lehet. Nem utolsósorban említeném meg a webstudió rugalmas együttműködésre való alkalmasságát, amely lehetővé tette új formák, innovatív elemek beemelését, kipróbálását is.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner
Feki Webstudio bezárás
Feki Webstudio

Fekete Attila Üdvözlöm!
Szeretném megismerni tevékenységét és sikeres weboldalt készíteni Önnek.
Kattintson ide és visszahívom!