Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

nincs fotó

Földes Gábor, Kreatív igazgató - Broncheé International

Sok web- és alkalmazásfejlesztő céggel dolgoztam, de azt a rugalmasságot és profizmust, amit a Feki Webstúdió kollégái nyújtottak nekem, egyelőre úgy érzem nem lehet felülmúlni. Ismeretlenül pottyantam be hozzájuk a szakmában keringő igen pozitív visszajelzések alapján, és az idő és a sok sok hónapos fejlesztés  végeredménye bebizonyította, nem voltak alaptalanok az információk. Nehéz egy megrendelő konkrét elképzeléseit végül valóságos, működő és profi rendszerré megalkotni, de nekik sikerült, így bátran merem ajánlani mindenkinek, és remélem a szoftverünk folyamatos fejlesztése is hasonló szakértelemmel és rugalmassággal folytatódik. 5 star rating!

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely