Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

nincs fotó

Kocsis Zsolt - Higi-Sop Webshop

Olyan webáruházat szerettünk volna, ami kielégíti partnereink speciális igényeit. Több lépcsős jóváhagyási rendszer, különböző jogkörökkel történő bejelentkezés, letisztult, átlátható rendelési felület.
Az összes kívánságunkat gyorsan teljesítették. Sikerült olyanná tenni a webáruházat amilyennek mi, illetve a felhasználóink szerettük volna.
Gyors, rugalmas és professzionális a cég. A hozzáállásuk és a szakértelmük is átlagon felüli.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely