Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Bosnyák Attila, Vezérigazgató - Consequit Zrt.

Bosnyák Attila, Vezérigazgató - Consequit Zrt.

A Feki Webstudió legnagyobb értéke hogy megérti az üzleti igényt és azt üzleti fejjel gondolkodva ülteti át informatikai megoldásokba. Az eredmény egy felhasználóbarát, könnyen használható, az üzleti folyamatokat kiválóan támogató alkalmazás. Az infomatikai szolgáltatások terén ritka meglepetésként a társaság tartja a vállalt - olykor elég szűkös - határidőket és rugalmasan alkalmazkodik a megrendelő igényeihez.

A társasággal való együttműködést kifejezetten pozitív élménnyé teszi a csapat kiváló szakmai felkészültsége, kreativitása és rugalmassága. A munka meglepetésektől mentes, korrekt üzleti kapcsolat keretében zajlik.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely