Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Wellner Andrea, intézményvezető - Gy-M-S M. Önk. Ált. Okt. Központja

Wellner Andrea, intézményvezető - Gy-M-S M. Önk. Ált. Okt. Központja

Két éven belül már a második honlapot készítették nekünk, hiszen intézményünk a múlt nyáron jelentős átalakuláson ment keresztül. Az elképzeléseinket a legmesszebb menőkig figyelembe véve és szakszerű tanácsaik alapján történt az új tartalom és forma kialakítása. Külön kiemelendő a gyors és precíz munkavégzés, és a menet közben felmerülő igényekre való azonnali reagálás.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely