Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Kuslics Kati - Kuslics Kertépítés

Kuslics Kati - Kuslics Kertépítés

A remek referenciák és ismerőseink ajánlása alapján egyértelmű volt, hogy a Feki Webstúdiót válasszuk cégünk új arculatának kialakításához és őszintén mondhatom, hogy nem kellett csalódnunk. A csapat minden tagja tökéletes partner abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást elképzeléseink megvalósítására. A közös munkát könnyíti, hogy a fiúk figyelmét nem kerüli el semmi, türelemmel és lelkesedéssel fogadják a kritikát, mindig van a tarsolyukban egy új ötlet. Ők azok, akik mindig felveszik a telefont, rekord gyorsasággal reagálnak az e-mailekre és nem restellnek emlékeztetni arra, hogy elfelejtettem elküldeni a megígért anyagokat. Mind szakmailag, mind emberileg a topon vannak. Nagyon örülök, hogy megtapasztalhattam a velük való munka örömét.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely