Kereső-optimalizálás

Nem találja a keresőkben weboldalát?
Nem elfogadható helyen találja honlapját a keresőkben?

Tudunk segíteni. Bár ma már külön szakterületnek számít a kereső-optimalizálás, sok esetben némi odafigyeléssel, szakértelemmel sokat javíthatunk pozíciónkon.

Ahhoz, hogy a keresőkben jobb helyen szerepeljen (legalább) az alábbiakat figyelembe kell venni:
 - a honlap releváns domain néven "foglaljon helyet" és gyors szerver szolgálja ki
 - weboldalának szerkezete szakszerű legyen (ezért a weboldal-készítő felelős)
 - weboldalának szövegezése, ún. meta-információk kitöltése megfelelő hangsúlyt kapjon (szintén a weboldal-készítő felelőssége)
 - a honlapra mutató hivatkozások száma és minősége a lehető legjobb legyen (ezt már sok esetben másik cég végzi vagy akár önmaga is tehet ennek érdekében)

 

Ön teljes körűen meg fogja ismerni a lehetőségeket és a követelményeket weboldalának kezdeti megbeszélése alkalmával. Nem fogunk ágyúval verébre lőni sem, de minden szükséges, elvárható lépést megteszünk azért, hogy az Ön oldalát előnybe részesítsék a kereső-robotok.

Ha kérdése van, hívjon most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Magyarné Artner Hajnalka, főszervező - Ágfalvi Ikerfesztivál

Magyarné Artner Hajnalka, főszervező - Ágfalvi Ikerfesztivál

Nagy izgalommal vártuk, hogy elkészüljön a Nemzetközi Ikerfesztivál honlapja. Honlapunk elkészítésénél fontos szempont volt számunkra, hogy vidám, hangulatos és könnyen kezelhető, jól áttekinthető legyen! Konkrét elképzelésünk nem volt, de szakszerű tanácsokat kaptunk a webstudiótól ötleteink megvalósításához már a honlap tervezésétől kezdődően. Nagyon örülünk annak, hogy a honlap karbantartását is teljes mértékben átvállalják. A weblap rövid határidővel, nagyon precíz munkával készült. Ami fontos még nekünk, hogy a kapcsolattartási lehetőség folyamatos, bármilyen felmerülő problémával, kérdéssel azonnal elérhetőek, nagyon segítőkészek és türelmesek! Nagyon köszönjük a Feki Webstúdió munkáját, reméljük még sokáig együtt tudunk dolgozni! Mindenkinek bátran ajánljuk őket, akik gyors, pontos, precíz munkavégzést, együttműködést szeretnének!

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner