Kiterjesztett szoftver garancia

Minden weboldalt és webes szoftvert működési és megbízhatósági garanciával adunk át. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen funkcionális hiba akadna, azonnal maradéktalanul javítjuk.


Azonban előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló szoftver vagy böngésző változások miatt szükségesek további fejlesztések. Erre példaként megemlíthetjük a az Adobe Flash Player letiltását egyes böngészőkben. Erről a témáról és megoldásáról írt blogcikkünket itt tudod elolvasni.

A Facebook és Instagram rendszeres fejlesztése miatt előfordult már, hogy a weboldallal összekötött közösségi média oldalak a megosztandó híreket előnézeti kép nélkül hozták be.


Ezen külső tényezők változásaiból adódó hibák azonnali elhárítására kínáljuk kiterjesztett garanciánkat.


Kiterjesztett garancia vásárlása esetén kiemelt prioritásként kezeljük weboldalad fentiekből adódó hibáinak elhárítását, fejlesztéseit, hogy semmilyen külső hatás ne befolyásolja weboldalad használatának élményét.

A kiterjesztett szoftver garancia díja 9.900 HUF + áfa/hó.

Vagy igényeld egy teljes évre kedvezményes áron: 99.000 HUF + áfa/év


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Dániel Gizella, Gazdasági munkatárs - Lajta Szig - Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

Dániel Gizella, Gazdasági munkatárs - Lajta Szig - Lajta Szig Építő és Vízszigetelő Kft.

A Feki Webstúdió professzionális hozzáállása már a közös munka kezdetén nagyon szimpatikus volt, minden honlappal kapcsolatos elképzelésünket maradéktalanul megvalósították, konstruktív ötletekkel segítették az oldal arculatának kialakítását, maximálisan alkalmazkodtak időbeosztásunkhoz, az észrevételeinkre, kérdéseinkre azonnal reagáltak. Célunk az volt, hogy a honlap látogatóiban azonnal kialakuljon egy ránk jellemző kép, sugallja csapatunk szakmai szeretetét, hogy minden megbízásunknál maximális teljesítményre és minőségre törekszünk. A munka végig zökkenőmentesen zajlott, az új honlap megjelenése modern, letisztult, kezelése egyszerű, a szükséges módosítások gyorsan elvégezhetők. Weboldalunk keresőbarát kialakításának köszönhetően a témában érdeklődők könnyen ránk találnak, és minden fontos információt néhány kattintással elérnek. Úgy gondoljuk a végeredmény magáért beszél.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely