Kiterjesztett szoftver garancia

Minden weboldalt és webes szoftvert működési és megbízhatósági garanciával adunk át. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen funkcionális hiba akadna, azonnal maradéktalanul javítjuk.


Azonban előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló szoftver vagy böngésző változások miatt szükségesek további fejlesztések. Erre példaként megemlíthetjük a az Adobe Flash Player letiltását egyes böngészőkben. Erről a témáról és megoldásáról írt blogcikkünket itt tudod elolvasni.

A Facebook és Instagram rendszeres fejlesztése miatt előfordult már, hogy a weboldallal összekötött közösségi média oldalak a megosztandó híreket előnézeti kép nélkül hozták be.


Ezen külső tényezők változásaiból adódó hibák azonnali elhárítására kínáljuk kiterjesztett garanciánkat.


Kiterjesztett garancia vásárlása esetén kiemelt prioritásként kezeljük weboldalad fentiekből adódó hibáinak elhárítását, fejlesztéseit, hogy semmilyen külső hatás ne befolyásolja weboldalad használatának élményét.

A kiterjesztett szoftver garancia díja 7.900 HUF + áfa/hó.

Vagy igényeld egy teljes évre kedvezményes áron: 79.000 HUF + áfa/év


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

dr. Farkas András, Nyugdíjguru - Nyugdíjguru News

dr. Farkas András, Nyugdíjguru - Nyugdíjguru News

Fekete Attila és kiváló csapata precízen, gyorsan, megbízhatóan és kitűnő ár-érték arányban végezte el a NyugdíjGuru News honlapommal kapcsolatos összetett fejlesztési és technikai feladatokat, minden kérésemnek - szakértői megbeszélés után - határidőre eleget tettek. Maximálisan meg vagyok elégedve a FekiWebStudio munkájával, emiatt őket bíztam meg a honlapom üzemeltetési feladataival is. Őszinte szívvvel ajánlom a megbízható és professzionális webfejlesztő, webdesigner, tárhelyszolgáltató vagy honlap üzemeltető partnert kereső cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely