Kiterjesztett szoftver garancia

Minden weboldalt és webes szoftvert működési és megbízhatósági garanciával adunk át. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen funkcionális hiba akadna, azonnal maradéktalanul javítjuk.


Azonban előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló szoftver vagy böngésző változások miatt szükségesek további fejlesztések. Erre példaként megemlíthetjük a az Adobe Flash Player letiltását egyes böngészőkben. Erről a témáról és megoldásáról írt blogcikkünket itt tudod elolvasni.

A Facebook és Instagram rendszeres fejlesztése miatt előfordult már, hogy a weboldallal összekötött közösségi média oldalak a megosztandó híreket előnézeti kép nélkül hozták be.


Ezen külső tényezők változásaiból adódó hibák azonnali elhárítására kínáljuk kiterjesztett garanciánkat.


Kiterjesztett garancia vásárlása esetén kiemelt prioritásként kezeljük weboldalad fentiekből adódó hibáinak elhárítását, fejlesztéseit, hogy semmilyen külső hatás ne befolyásolja weboldalad használatának élményét.

A kiterjesztett szoftver garancia díja 9.900 HUF + áfa/hó.

Vagy igényeld egy teljes évre kedvezményes áron: 99.000 HUF + áfa/év


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Fodor István - István UniService

Fodor István - István UniService

Első honlapunk megújításáról már korábban döntöttünk, azonban az új szolgáltató kiválasztását nem akartuk elhamarkodni. Környékbeli vállalkozásként nyilván nem volt nehéz megtalálni a Feki Webstudio-t, viszont fontos szempont volt, hogy egy megbízható, jól felkészült partnert találjunk. A Feki Webstudio referenciáiból egyértelműen kiderült, hogy minden egyes munkájuk során igyekeznek az ügyfeleik igényeit maximálisan kielégíteni, amit már az első személyes egyeztetés során is megtapasztalhattunk. A közös munkát 2014 végén kezdtük, és köszönhetően a jól felkészült, konstruktív csapatnak, ma már mi is elmondhatjuk, hogy a vállalkozásunk egy igényes és jól működő honlappal rendelkezik. Nagy segítséget jelent számunkra az egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát admin felület, mely segítségével folyamatosan aktualizálhatjuk a honlapunk anyagait.

Köszönjük mégegyszer, és bátran ajánljuk a kíváló csapatot minden új és megújulni tervezett honlap tulajdonosának.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely