Kiterjesztett szoftver garancia

Minden weboldalt és webes szoftvert működési és megbízhatósági garanciával adunk át. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen funkcionális hiba akadna, azonnal maradéktalanul javítjuk.


Azonban előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló szoftver vagy böngésző változások miatt szükségesek további fejlesztések. Erre példaként megemlíthetjük a az Adobe Flash Player letiltását egyes böngészőkben. Erről a témáról és megoldásáról írt blogcikkünket itt tudod elolvasni.

A Facebook és Instagram rendszeres fejlesztése miatt előfordult már, hogy a weboldallal összekötött közösségi média oldalak a megosztandó híreket előnézeti kép nélkül hozták be.


Ezen külső tényezők változásaiból adódó hibák azonnali elhárítására kínáljuk kiterjesztett garanciánkat.


Kiterjesztett garancia vásárlása esetén kiemelt prioritásként kezeljük weboldalad fentiekből adódó hibáinak elhárítását, fejlesztéseit, hogy semmilyen külső hatás ne befolyásolja weboldalad használatának élményét.

A kiterjesztett szoftver garancia díja 9.900 HUF + áfa/hó.

Vagy igényeld egy teljes évre kedvezményes áron: 99.000 HUF + áfa/év


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

nincs fotó

Nardai Márton - www.nardaikft.hu - Nardai Környezetvédelmi Kft - Szombathely

Köszönöm a munkátokat, nagyon tetszik az eredmény....(jó híretek és referenciáitok alapján azt kaptam amire számítottam)

A legjobban az tetszett, hogy már az elején közös nyelvet beszéltünk, közérthetővé tettétek az egész folyamatot és amikor akadozott - az én egyéb elfoglaltságaim miatt - a haladás, akkor is önállóan haladtatok tovább, pár gondolatból értve mi is az igény.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely