Mobil applikáció fejlesztés

Gombnyomásra szeretnél tudni mindent a vállalkozásodról?
Meguntad, hogy adatokért napokig, hetekig kell várnod a könyvelődre, gyártást vezető szakemberedre?
Vagy unod, hogy lassan, papírhalomból keletkeznek adatok és várnod kell rá?

Ennek vége!

Mobilod segítségével az adatokból információt adunk neked, hogy azonnal tudj mindent, amit szeretnél.

Egyedi megoldásunk keretében felmérjük a digitalizálni kívánt folyamataid vagy megvizsgáljuk azokat az adatokat, amiket mobilodon szeretnél látni és tökéletes megoldást adunk rá. Legyen szó Android vagy akár iOS rendszerről.

Fordulj hozzánk, ha egyedi applikációt szeretnél!

Referenciáink:

fiREG szoftver, amely forradalmasítja, papírmentesíti a tűzvédelmi karbantartást.

Ambrózia Pékségnek készített egyedi applikáció. Innovatív, digitalizált nyilvántartási rendszert és automatikus e-mailes kimutatásokat tartalmaz a napi kiszállításokról.

Ha te is modernizálnád vállalkozásodat, kérj visszahívást most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Wollaston Erika - Erika Jóga - Sopron

Egy egyszerű Wordpress honlappal kezdtem a jógaoktatói pályámat, de hamar elérte az oldal a korlátait, se megjelenésben, se funkcióiban nem volt már elég. Amikor az új weboldal gondolata felmerült, azt tudtam az elejétől fogva, hogy nem egy ismerős ismerősét szeretnék majd megbízni, aki valamit otthon olcsón összerak, hanem ha már új honlapom lesz, akkor a legjobbat szeretném, amit majd a későbbiekben tovább lehet fejleszteni. A jógaoktatásomban én is mindig a legjobbra és a folyamatos fejlődésre törekszem, szerintem ezért is sikerült az első perctől szuperul együttműködni Dávidékkal, akik ugyanilyen szemlélettel állnak minden új feladathoz. A grafikusuk a logómat szinte elsőre tökéletesen eltalálta, a honlap külsején se kértem semmilyen változtatást, mert az is nagyon szép lett. Az oldal könnyen kezelhető az admin felületen keresztül. Nagyon tetszik, hogy minden kérésemre, e-mailre gyorsan reagál a csapat. Felüdülés egy ilyen lendületes, hatékony és megbízható céggel együtt dolgozni. Köszönöm a munkátokat. 

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely