Pályázatok

Weboldal pályázati forrásból megvalósuló projektek számára

Pályázatíró cégek, menedzsment-irodák kerestek fel minket azzal, hogy "nagyon gyorsan kell", "megcsúsztunk a határidővel, senki nem vállalja", "nem is tudjuk mi kell hozzá, de sürgős"... és hasonlókkal szembesültünk.

Bár szabad kapacitásunk véges, minden esetben a határidőt tartva, a pályázati előírásoknak megfelelően kapjuk kezünkhöz a teljesítési igazolást Megrendelőnktől.

I. Dolgozhatunk a menedzsment-szervezettel együtt. Ebben az esetben nem szükséges kapcsolatba lépnünk az ügyféllel. Számos menedzsment-szervezet rendelkezik tapasztalattal projektvezetés terén. Együttműködésünkből adódóan a gyorsaság, eredményesség garantált!

II. Amennyiben Ön a pályázat írója, ügyfelének bátran ajánlhat minket, hiszen a kiírásnak megfelelő weboldal készül el, melyhez Önnek csak egy pipát kell tennie, a többi pedig a mi dolgunk az Ön ügyfelével.

III. Ha Ön pályázati forrást keres weboldalához, webshopjához, keressen fel minket, hiszen több pályázatíró céggel is kapcsolatban vagyunk, akiket megbízva pályázata szinte biztosan nyerni fog, és megvalósíthatja fejlesztését! Amint pályázatáról határozat születik, máris megkezdjük a fejlesztést és rövid idő alatt átadjuk Önnek.

Összegezve pályázatokkal kapcsolatban nyújtott szolgáltatásainkat:

  • A weboldal elkészítési határideje miatt nem kell aggódnia
  • Az Ön iránymutatásai szerint (illetve saját tapasztalatból) a pályázati követelményeknek megfelelő webes megjelenést garantálunk
  • Közvetlenül tartjuk a kapcsolatot az ügyfelével (amennyiben Ön nem menedzsment cég)
  • Amennyiben Ön menedzseli a pályázatot, rugalmas együttműködést biztosítunk, hosszú távú kapcsolatot építünk ki.
Tetszik Önnek? Kérjen ajánlatot most!

További weboldal-készítés referenciánk ebben a kategóriában

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely