Prémium Support

Technikai és adminisztratív segítség, távolról, vagy irodánkban.

E-mail beállítás

Online megtalálható E-mail beállítási segédletünk mellett technikai segítséget nyújtunk levelezésed beállítására. A beállítás kivitelezhető telefonos, online segítséggel vagy előre egyeztett időpontban személyesen irodánkban. Igénybe veheted asztali- és mobileszközökre egyaránt.


Javasolt és beállítható e-mail kliensek:

  • Mozilla Thunderbird

  • Microsoft Outlook

  • Gmail

  • Android mail

  • Apple mail

Beállítás után az e-mail fiókok működése garantált. 

Adminisztrációs felület oktatás

Ügyfeleink körében felmerült az igény, hogy új kolléga érkezése esetén az admin felület mielőbbi megtanulása érdekében támogatást nyújtsunk. Így új munkatársad néhány óra után maximálisan kihasználhatja az egyedi kezelőfelület előnyeit.

Igényeld webtárhely csomagod mellé és egész évben rendelkezésedre állunk.

A szolgáltatás tartalmazza a telefonos, online, vagy előre egyeztetett időpontban személyes támogatást.

Díja 39.900 HUF + áfa/év 10 eszközig


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető - Magyar Közút nZrt. eHR rendszer

Pócza Gábor, cégvezető, projektvezető

A FekiWebstúdió munkáját a megalapítás óta figyelemmel kísértem. A folyamatos fejlődésük, fejlesztéseik és az állandó szakember gárda erősített meg abban, hogy ebben a projektben a segítségüket kérjem. Az SAP rendszerrel történő adatkommunikációt tökéletesen és nagyon rugalmasan oldották meg, folyamatosan alkalmazkodva a fejlesztés során változó viszonyokhoz. A rendszer országos bevezetésekor több, mint 5000 dolgozó vette használatba és igényelte a rendszeren keresztül a Cafetériáját külön oktatás nélkül. Az elektronikus bérjegyzék és a személyes adatok kezelésére egyedi titkosítási módszert dolgoztak ki, ami az üzemeltetés biztonságát növelte. A rendszerből kinyerhető riportok (pl. SZÉP kártya közvetlen banki adatszolgáltatások) a HR munkatársak munkáját könnyítik meg. Az elkészített rendszer tükrözi a FekiWebstúdió munkatársainak szakértelmét.
... és már együtt tervezzük a következő rendszer felépítését!

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely