Weboldal-készítés

Miért dönt jól, amikor minket választ honlap-készítéshez?

Weboldal-készítés Sopron környékén

Ügyfeleink körében a leggyakoribb probléma a weboldal frissíthetőségével adódik.

Kis- és középvállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek, egyesületek ma már nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy hónapokig, évekig lejárt akciók, nem kapható termékek szerepeljenek a honlapjukon. Ezzel szemben nem luxus az, hogy Önmaga vagy munkatársa töltse fel a legfontosabbakat és ehhez még szaktudással sem kell rendelkeznie!

Alapelvünk szerint mindig arra törekszünk, hogy Ön a legegyszerűbb módon és a legbiztonságosabban férjen hozzá honlapjának gyakran változtatni kívánt tartalmához.

Ezt minden esetben egyedi űrlapokkal valósítjuk meg, ahol Ön pontosan azokat az információkat tudja megadni, amiket a weboldalon látni szeretne.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amennyiben híreket/aktualitásokat, fotógalériát, termékeket, videókat vagy bármilyen más tartalmat Önmaga szeretne tölteni, mi minden esetben ezekre a tartalmakra optimalizált űrlapokat készítünk. Ezáltal a weboldal szerkezete egységes marad, míg a tartalom úgy változik, ahogy és amikor Ön szeretné, akár automatizmusokkal.

Részletes tájékoztatást időpont-egyeztetés után akár az Ön saját irodájában is kaphat.

Töltse ki rövid űrlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Kelemen Péter, ügyvezető igazgató - Euroterm Épületgépészeti Kft.

Kelemen Péter, ügyvezető igazgató - Euroterm Épületgépészeti Kft.

Manapság rendkívül fontos a megújulásra való készség és képesség. Értsünk ezalatt akár tartalmi, akár megjelenési formában való újítást. Legyen ez egy új cikk megjelenése az alternatív energiákról vagy akár referencialistánk folyamatos bővítése: a Feki Webstudio mindezt lehetővé tette - még speciális külalaki kívánságainkat is tökéletesen teljesítve. Mindezek eredménye egy modern, dinamikus és minden igényt kielégítő weboldal.

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner