Webtárhely

Hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy Ön akkor lehet a legnyugodtabb weboldalának működésével kapcsolatban, ha annak tárhelyéről is mi gondoskodhatunk.

Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy teljes körű működési garanciát vállaljunk akkor is, ha Ön máshol kívánja elhelyezi a honlapot, de ajánljuk saját szolgáltatásainkat.

Első szerverünket 2010 év végén helyeztük üzembe és kizárólag a Feki Webstudioban készült weboldalakat üzemeltetjük rajta, melyek teljes biztonsággal működnek az év minden napján (99% -os rendelkezésre állást biztosítunk).
Azóta közel 10 szervert üzemeltetünk Magyarországon, Németországban és minden esetben optimális választást biztosítunk, akár különösen nagy terhelések esetére is.

 

Ügyfeleink weboldalai számára

Mit tartalmaz Hoszting Standard Hoszting Medium Hoszting Pro
Webtárhely 5GB 10GB 20Gb
SSL, biztonságos kapcsolat (mindegyik csomaghoz igényelhető) nincs
(12.000 HUF+áfa/év)
nincs
(12.000 HUF+áfa/év)
Van
Felhő alapú tárhely 3 hónap próbaidőszak, 5 GB tárhely 3 hónap próbaidőszak, 10 GB tárhely 10 GB tárhely
Email cím (POP3, IMAP, SMTP, WEBMAIL) 5 db 10 db 20 db
Biztonsági mentés 24 óránként a fájlokról és az adatbázisról, emailiekrő is 10 napig elmentve 10 napig elmentve 30 napig elmentve
Szerver manuális és autómatikus monitorozása, karbantartása igen igen igen
Ügyfélszolgálati rendelkezésre állás: Telefonos segítség, hibaelhárítás igen igen igen
Ingyenes webfejlesztési tanácsadás nem igen igen
  13.900
HUF+áfa/év
16.900
HUF+áfa/év
28.900
HUF+áfa/év
Ügyfelünk mondta rólunk, munkánkról

Nagyvonalakban határozott elképzeléseink voltak, milyen honlapot szeretnénk egyesületünknek.  Fő cél volt a könnyű kezelhetőség és átláthatóság, valamint a tagjaink közötti gyors kommunikáció lehetősége. Egy személyes találkozást követően egyeztettük ötleteinket és lehetőségeinket. A Feki Webstudio munkája tökéletesen megfelel minden elvárásunknak. Egy igényes, szép honlapot tudhatunk magunkénak, bátran merem mondani, hogy a madarásztársadalom berkein belül országosan az egyik legkülönbet. Az eddigi visszajelzések alapján is a honlap pozitív fogadtatásra talált, hisz az egyesület életéről, rendezvényeinkről napra készen tudjuk tájékoztatni az érdeklődőket. Köszönjük a Feki Webstudio gyors, precíz és profi munkáját!

Kövessen minket!

Gyorsmenü

Barion gold partner Barion elfogadó hely